adela scrie:
Mda...vad ca nu ma intelegi...in fine...eu tot il cred un ofticat...dak era asa tare nu freca menta pe aici ci prin studiouri scotand hit-uri...k deh...cik mihai nu e in stare...
alo fata ! hai sa-ti explic ceva. eu sint ofticat pe omul asta pt ca am lucrat un an de zile la el si se lauda cu munca mea la altii. albumul lui nu este reusit dpdv al liniilor melodice pt ca nu a acceptat alte idei. a vrut sa dea numai el ca sa apara el peste tot, asa ca treaba asta a dus la un album bun si atat. nu WOW... eu nu am facut decat partea instrumentala care eu zic ca suna bine. iar piesa aia de care va spargeti toti ca va place (ramona feat negrutzu) este compusa de mine (nu de el asa cum umbla vorba aiurea). a ajuns pana pe locul 7 in rt100 asa ca nu mi-e ciuda pe el. pt ca el nu a adus nici o piesa in top.
vorbe de bine am pt vio care stie sa-si tina oamenii aproape. uite radu, marcel si seby au ramas la studio la el de cand au aparut. de ce nu au plecat si ei cum am facut eu de la negrutzu? a? pt ca le convine, nu?
atata timp cat nu cunosti un om asa cum il stiu eu pe mihai, nu te apuca sa mananci bors in ceea ce ma priveste. ok? 1 an de zile am muncit la el, am lucrat o gramada de piese si el se ducea la artisti si se lauda ca sint compuse de el. la fel cu piesa "in doi". sa pice cerul pe mine cand la 3x femeie zicea ca e compusa de el. tu nu cunosti, aici este vorba de bussines. in momentul in care a spus asa ceva, eu mi-am pierdut clientela intelegi? el practic si-a adus oameni la studio la el pe munca mea pt ca le-a placut piesa. nu e de kko ???
si mai sint multe alte chestii de genul asta care as putea sa le zic, dar ma opresc aici ca sa nu incarc o pagina numai cu vorbele mele. respect pt vio si laur. oameni de nota 10. negrutzu?!? SUCKS !!! vrea sa dovedeasca ce bun este el, dar pe spatele altora. nu asa se face treaba, nu crezi? si daca ai fi fost in locul meu mi-ai fi dat dreptate... mai