Cu placere, doar de aceea se numeste topicul "Poze cu 3SE(Galerie)"... chiar vreau sa facem topicul sa aiba peste 100 de pagini, k e cam pustiu! D'accord? dar nu pot face asta singura.... am nevoie de ajutor!
eu am mai pus gramazi de poze cu Olga. nu stiu daca am si alte poze.
oricum voi face cativa extraterestri in zilele urmatoare, numai sa gasesc poze bune cu 3SE :mrgreen:
ah, si poza asta cred ca as putea sa o fac mai frumoasa, cu un cadru mai feeric
Ultima oară modificat de elle pe Mar Iul 25, 2006 2:43 pm, modificat 1 dată în total.
Andreea,mii de pupici ptr poze;mai ales acelea cu LAUR as pune si eu,dar in calc nu am decat pe cele de pe site,la concerte nu am avut cum sa ma duc ptr k au venit doar o data aici,si nu eram in oras... ...
;de indata ce voi avea scanner,imi pun toata colectie de poze pe site
''Cu greu vei gasi dragostea in gesturi extravagante...Ea se ascunde de obicei intr-o soapta sau intr-un...zambet cald!!!''
................m`am intristat intr`un fel ...atunci cand am vazut pozele .........dar ...sincer ma bucur pentru Laur ...... ii doresc multa fericire in casnicie ......si casa de piatra!!!!!!...............peste 2 ani ma casatoresc ....si mi`as dori f f f f f ff ff f f f f f f mult ca 3se sa vina la nunta mea ...... e visul meu de atunci de cand eram micutza si visam la 3se ..... o sa incerc sa developez niste poze cu mine si cu baietzi ..... de acum 3-4 ani ...de cand au fost la oradea pe data de 8 martie .... nu o sa uit niciodata .....a fost super .......... oare ce cretzi voi?!!??!? va fi oare posibil ca visul meu sa se`mplineasca ?!?!?!?!!??? vor veni oare la nunta mea ????..............pupici ...pa pa
Da, le stiam, dar nu e nimic, nu erau aici, deci sunt ok! Uitati..cand ma uitam la emisiune pe net, am facut shi niste poze... sunt putin cam neclare, sa-mi spune-ti dak in afara e astea mai pun!
Domnisoara Hoata de Inimi, sa stii k mai erau de vreo 2 ori pozele pe forum. Inainte de a pune niste poze aici, asigura-te k nu mai sunt puse shi de altcineva.
E noua pe aici,asa ca trebuie sa o intelegem si sa o iertam de data asta.Suntem oameni si toti suntem supusi greselii.Hoatadeinimi te asteptam aici http://www.3se.ro/forum/viewtopic.php?p=21559#21559 sa te prezinti,daca doresti sa ramai printre noi .
ON:Dragute pozele pe care le-am vazut pe aici