primele..sunt de pe 27 iulie 2006..teatru de vara costinesti..iar ultimele 2..pe 26 iulie...in neptun(sper sa nu gresesc data..era emisiunea cu maruta)
Câteva de prin Cuget Liber,mai mi-au fost date unele din Telegraf,da' trebuie sã gãsesc o metodã mai bunã de a le scana.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Am gasit si eu 3 poze... Nu stiu prea multe despre eveniment... Se pare k sunt undeva in Rusia sau Moldova, oricum... nu inteleg c scrie, dar sunt poze cu 3se Dak stie cineva detalii plz zice-ti-mi si mie... www.laromaclub.md/.../3_Sud_Est/3_sud_est.html Pozele sunt p site-ul asta,dar le pun aici pentru cei kre nu le pot lua...
what goes around comes around... what goes up, must come down...
www.trackitdown.net/.../trance/track/169378.html Probabil stiti de melodia lui Laur cu Caba Kroll. Asta e o versiune mai "noua", e un fel d remix... Nush d c nu a ajuns nicaieri melodia asta, mie mi s pare tare... Nu stiu toata povestea, poate imi mai dati voi detalii, dak stiti. Nu am reusit sa downloadez melodia intreaga, nu am gasit decat bucatele p net... sorry.
Pupici 8)
what goes around comes around... what goes up, must come down...
Aceste poze sunt din Moldova.Din pacate la noi orce informatie este in limba rusa si cind pleci la un club ori discoteca acelasi lucru se vorbeste in rusa.Noi basarabenii suferim mult pentru ca asa polica avem la Chisinau
Probabil stiti de melodia lui Laur cu Caba Kroll. Asta e o versiune mai "noua", e un fel d remix.Nu am reusit sa downloadez melodia intreaga, nu am gasit decat bucatele p net... sorry. Pupici 8)
eu de coperta aia vorbeam .Pacat ca nu a fost pus la vanzare asa ar fi fost ceva ce nu a mai fost la alta formatie oricum best offul ar trebuis al scoata ceva in formula asta