Tocmai am cumparat noul album ... "cu capu-n nori"
Descrie starea mea de spirit din ultimele 2 luni ... Sunt indragostit !
Sa va povestesc ceva ...
Sambata m-a contactat un necunoscut pe Yahoo!Messenger ... m-a intrebat "Cum se numeste noul album 3SE?" ... I-am raspuns printr-o intrebare "L-au lansat deja?" El mi-a raspuns "Nu stiu.Asa am inteles". In 2 minute eram in oras, la magazinele de CD-uri sa le cumpar albumul. In Campina (PH) nu ajunsese atunci. Am zis tre' sa-l gasesc in alta parte ... Ieri de dimineata (Marti), dupa examenul promovat cu 10
am scapat 5 minute intr-un SuperMarket din Ploiesti unde L-AM GASIT!!!
Mai cautasem si in alte multe magazine luni, dar nu il adusesera inca.
Dupa aceasta peripetie ... (este singura formatie ale carei albume le cumpar "regulat"
) ieri seara picasem intr-o nostalgie unica ... cu castile pe urechi, ascultand neintrerupt tot albumul ...
La un moment dat, melodia "Marea" ma inspirase in scrierea unui SMS: "dragostea e un sentiment ciudat / m-a facut sa visez neincetat / ochii tai m-au fermecat / ce se intampla cu mine".
Imi era dor de mare, de culoarea mea preferata, albastrul, de ea, de prietena mea. Nu ne mai vazuseram de ceva vreme (de 5 zile).
Dupa ce mesajul cu pricina ajunsese la destinatie, au urmat 2 beep-uri. Conventia noastra este ca la 2 beepuri o sun sau ma suna. Un beep dupa SMS inseamna ca l-a primit. Ma gandeam ce problema o avea la 12:30 noaptea ca vrea sa o sun. Ma gandeam totodata ca poate gresise adresa unuia dintre beepuri ... :?: Ceva nu era in regula ... Trimit un sms:"2 Beep-uri? Vrei sa te sun? Mai da 2 beep-uri daca da". Primesc raspunsul:
"
Am dat2 bip k... msg m-a emotionat... <>ti-e teama de ce simti?... ma simt asa bne cu tne<>!fericirea imi face cu ochiul!<>"
Concluzie ... cele mai tari versuri! Multumesc 3SE pentru sprijin! Va ascult de cand v-ati lansat! Nu pot sa spun ca imi plac toate melodiile ... caci o duc bine cu dragostea ...