Am stat azi dimineata si m-am gandit un pic. Cate clipuri 3SE exista de fapt? Stiu ca pe DVD-ul aniversar si pe cel de "Gold Edition" (sau de colectie pentru altii) nu sunt toate. Personal, am stat si am numarat urmatoarele clipuri, nu neaparat in aceasta ordine:
1) 3SE; 2) Amintirile; 3) Te plac; 4) Vreau sa te uit; 5) Te astept sa vii; 6) Remember me; 7) De dorul tau; 8) N-ai avut curaj; 9) Clipe; 10) Poveste de dragoste; 11) Se-asterne toamna; 12) Cand soarele rasare; 13) Cu capu-n nori; 14) Alaturi de ingeri; 15) Vorbe care dor; 16) Iubire; 17) N-ai crezut in mine. Si dupa cate imi amintesc eu, mai a fost si la: 1) Imi plac ochii tai; 2) Clipe (dance version); 3) Alaturi de ingeri (Win Remix)....si am tot cautat pe net la "Ai plecat" si n-am gasit, dar scria ceva ca a fost facut de Prima TV clipu'...deci si "Ai plecat". Si mai scria ceva, nu mai stiu unde anume si de un clip la "I Ricordi" (varianta in italiana a "Amintirile")...o pun si pe asta..."I Ricordi".
Stiu sigur ca o sa fie multi care o sa ma atace, daca nu va place topicu', inchideti-l. Am vrut doar sa aud si parerea altor fani 3SE.
Clipurile enumerate de la 1 la 17 stiu sigur ca exista, dar multumesc celor de la Cat Music, care nu s-au obosit sa puna decat vreo 15...de aceea eu n-am cumparat albumul aniversar de colectie... Have fun talking