tocmai am realizat un remix la piesa N-ai crezut in mine dar pt moment nu am voie sa o pun la download, insa daca vreti sa o ascultati o puteti gasi aici http://www.e-ok.ro/Danny
RMXe-Ok 3rei Sud Est - N-ai crezut in mine (dj darone remix) acesta este numele, sper sa va placa
By adapting global music trends, are young people dancing on the graves of their cultures or building new hybrid identities? - Caspar Melville
danny...tot respectul....nu mi-e teama sa spun ca suna mai bine decat varianta originala...chiar mult mai bine....mie imi place mult...zi-mi te rog cum pot avea si eu piesa...de unde o pot scoate...trebuie sa o am si in masina:)
si un sfat danny....daca intr-adevar ce e acolo e muncit de tine nu te da batut...m-a facut sa imi placa cea mai antipatica piesa de pe album...felicitari inca odata
fericire e cand ti-amintesti cat de fericit esti cand iubesti:)
I'm new user on this forum and I learn language romanian. Sorry. Wink I wanted to donwload a few videos but unfortunately links don't work anymore. Im crying ... Can sobebody upload this videos for me ?
3rei Sud Est - Alaturi de ingeri(Live la Teo)
Bucuresti de la Polivalenta Cu capu-n nori and Iubire
3se la Mărinică-Alături de îngeri