^ asta e Click Netu laura....il inteleg pe vlady....merge greu si de la un etaj la altul :mrgreen: ...dar numai uneori ...asa k...vlady...eu zc sa mai incerci si mai incolo....poate prinzi o viteza mai buna [-o<
O sa-mi schimb conexiunea la net si o sa am viteza mai buna. As putea sa va ajut eu, imi dati pe mess si pun eu aici la download. Sper ca noul net sa fie pus pana in 21 septembrie. 8)
Nu te las sa pleci
Nu stiu ce m-as face de maine
In brate te strang
Te simt tremurand
Nu te las sa pleci ...
Puteţi să descărcaţi orice videoclip cu "Replay Media Catcher", se salvează în format flv, însă cu "YouTube FLV to AVI Easy Converter" se poate transforma în câteva secunde în AVI.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Ultima oară modificat de Lily pe Joi Oct 25, 2007 11:08 pm, modificat 1 dată în total.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein