Daga mosule lui leru nost' ii trebuie o bicicleta ''r+osie'' cu 3 roti ...dar nu a stiut sa iti ceara ...k doar stii k el nu stii scrie si '' socotii'' Mosule pe mine sa nu ma uiti ...eu vreau un telefon ''k asta nui din ala ''da sa fie decapotabil cu sine dak se poate si cu aerisiri dorsale ...mosule numai tu stii dak exista ori ba ...da mie imi faci rost de el chiar de trebuie sa mergi pana in Amazon dupa el ....
la noi exista mos ...fie vara fie iarna ...sacu' sa fie plin ...'' cu brunetzi pt. Adela '' Dak nu e vecin cu tine Adela ...stai linistita k ii facem noi mutatia ....
1.sa scap dracu` de scoala
2.multa veselie 3.tord de ziua Carmelitei [23 dec]
4.reuniunea colegilor de generala
5.ce il lasa inima pe Moshulik sa-mi aduk si mie
6.cv bani nu ar strik 8)
Eu as avea multe dorintze!!!
Cea mai mare dorintza este k ''Mosu'' sa faca ceva k sa pot sa-i vad pe 3rei Sud Est !!!Mda...cred ca sunt dorinte prea mai dar totusi..
Eu vreau k mosu' sa mi-o aduk pe mamam Dedeea :mrgreen:
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
cred k Moshulik asta o sa ne aduca un cadou maaare maaare, in care o sa fie un alt cadou, si in cadoul ala o sa fie altul, si in ala o sa mai fie unu, in care o sa se afle un cadou mik, si in ala mik o sa fie unu si mai mik in care o sa fie unu mik mik, si in ala mik mik, o sa fie...un fulgulet de zapada...si ala topit (:( )