parerea mea despre alti artisti. incep cu cateva cantarete solo care-mi plac.
:arrow: Shakira: Are voce, danseaza bine, are piese frumoase. Piesa mea preferata din repertoriul ei: Hips Don't Lie.
:arrow: Christina Aguilera: Spre deosebire de Shakira, care nu-mi placea la inceput cu
Whenever, Wherever, Aguilera mi-a placut de la inceput cu piesa
Genie In The Bottle. Singura piesa ce nu-mi place de la ea este
Hurt. Cea mai buna piesa de pe noul album este
Candyman.
:arrow: Beyonce a inceput sa ma plictiseasca.Acelasi stil, parca piesele ei sunt toate aceleasi. Nu zic ca nu-s bune, dar de la ea ma astept de la mai multe. Piesa preferata din repertoriul ei: Baby Boy ft Sean Paul.
:arrow: Fergie: E originala, are piese bune, nu a plecat din BEP doar pt o cariera de succes. Piesa preferata deocamdata este: Fergalicious.
:arrow: Ciara: Cantaretele cu un stil original tot timpul ies in evidenta. Este si cazul Ciarei. A venit cu un sound original si placut. Se poate dansa foarte bine pe orice piesa a ei. Nu are o voce deosebita, insa imaginea ei impecabila si piesele m-au dat gata deja cu prima ei piesa
Goodies. Piesa preferata:
Get Up.
:arrow: Rihanna: In general am aceleasi lucruri de zis despre ea ca si in cazul Ciarei. Si ea a iesit in evidenta deja cu prima piesa.

Piesa preferata:
Music Of The Sun.
:arrow: Mariah Carey: Imi amintesc de ea de la clipul
Heartbreaker ft Jay-Z. Toate piesele ei merita ascultate. Sunt alese foarte bine, imi plac mult. Ea are o voce atat de linistitoare, incat as asculta-o incontinuu. Piesa pref.:Without You.
:arrow: Madonna: Femeia asta a inceput sa cante inainte ca eu sa ma nasc. In anul in care m-am nascut a si aparut piesa mea preferata din repertoriul ei.. si a fost un mare hit: La Isla Bonita. Odata cu videoclipul
Frozen am aflat mai multe despre ea si a inceput sa-mi placa tot mai mult. Eram cam mica, dar imi amintesc ca imi placea foarte mult ceea ce auzeam. Despre ea as avea de scris multe pagini, dar mi-e firca sa nu blochez forumul din cauza lor

.
urmeaza: Kelis, Britney , Gwen Stefani, Pink , Avril, Hiary Duff, Ashlee Simpson... si apoi voi lua cantaretele din Romania.
uite ca am reusit sa comentez alte trupe. cel care a creat topicul a facut marea greseala sa nu dea un exemplu, dar acum aveti.