mai bine te-ai gandi ca o sa treaca sesiunea..si o sa scapi de griji...iar acu de sarbatori traieste clipa..nu te gandi..: "oare maine ce-o sa fac...?".. poopik dulcik!
O noapte alunga trei zile cu nori, un vis mi-e deajuns sa zambesc mii de ori..
sunt foarte trista..pana acum nu am fost indeajuns de trista..azi am aflat k ieri..flacara vietii unei foste colege s-a stins..ramas bun Alexandra..Dumnezeu sa te primeasca in imaratia Sa..
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
Sunt trista,da Acum,in preajma sarbatorilor,mai mult ca niciodata simt lipsa celor care au plecat la ceruri inainte de vreme Am avut o zi relativ proasta,cu nervi si suparare....perfect
Alina are dreptate, incercati sa nu mai fiti tristi k se apropie revelionul, stiu k atunci cand pierzi pe cineva drag nu mai ai chef de nimc, am simti si eu asta pe pielea mea si nu vreau sa ma gandesc ce o sa se intample cand o sa-mi moara si ultimul meu bunic nu stiu ce m-as face fara el, daca aveti nevoie de ceva si eu pot sa va ajut puteti sa apelati la mine fara nicio problema
sunt foarte trista..pana acum nu am fost indeajuns de trista..azi am aflat k ieri..flacara vietii unei foste colege s-a stins..ramas bun Alexandra..Dumnezeu sa te primeasca in imaratia Sa..
Doamne fereste...imi pare rau.. D-zeu s-o odihneasca in pace!
Trista again :cry:
Caut subtitarare la "Dialogue avec mon jardinier" daca are cineva sa-mi dea un PM pls!!
ufff..ce ma fac eu cu voi? maine seara e revelionu...si trebuie sa incercati sa zambiti... ca sa zambiti tot anu viata fara probleme poate n-ar fi viata...dar problemele o sa treaca...unele mai greu altele mai usor..dar o sa treaca! pupici!
la topicul asta cred k o sa devin clienta fidela..k de obicei sunt trista..
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
eu una sunt de parere ca mult mai importanta decat varsta e increderea..si iubirea dintre doua persoane..evident daca diferenta de varsta e prea mare o sa circule multe discutii in jurul acestora...