Care mai e trist pe aici, da voi nu stiti ca o singura viatza aveti si ca trebuie s-o traiti din plin, capul sus si zambiti ca viatza e frumoasa
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
^^ O fi viata frumoasa...dar knd nu poti sa vezi persoanele pe kre le iubesti si de kre ti-e f dor si knd te gandesti k poate nu o sa le mai vezi niciodata...atunci mai e frumoasa,mai merita sa traiesti ?Cateodata ma gandesc k ar fi fost mai bn dak nu as fi existat... decat sa fi tot trist ... Si asa pt ce traiesti pt cateva clipe in kre esti fericit...care trec repe si din kre raman doar amintiri la kre dak te gandesi iti vn sa plangi?Pt asta traiesti?
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
Mda...mi-ai zis (ms mult !) dar dupa cum ai vazut si u mi-am ''revenit '' din nou!Si acuma iarasi gandesc asa...
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
e si topicul meu,acum poi...o sa raman fara internet foarte curand, e posibil din clipa in clipa pt ca nu o sa mai am pc ...colega mea de apartament se muta si isi ia si pc-ul... I'll miss u all!!!
mi-amintesc ca acum o ora eram fericita... am pus p urma sa ascult o piesa shi anume Richard Clayderman - As the deer in my life shi am devenit dintr-o data trista... poate ca ma simt sg d aceea... mi-e shi dor d shtitzi voi deja d cine...
3se sunt The Best shi nimeni niciodata nu o sa mai poata face muzica cum fac ei! Va iubesc, baietzi! :*:*:*
Revin si eu pe aici...mi-e dor d ei...vreau sa-i mai vad!