Acum e randul meu sa fiu trista. Am plecata azi in oras si pe la 14 si m-am intors pe la 19, i-am zis mamei k am iesit cu prietenu si mi-a reprosat k am iesit si acum sunt foarte suparata
^ calmeaza-te..nu te enerva k faci riduri..si nu-mi doresc k idola mea sa aiba riduri..
se pare ca aici e locul meu..ca de obicei sunt trista..
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
trista..nu mai sunt..dar nici fericita..am inteles k orice problema se poate rezolva dak ai rabdare..
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
^ sunt..frustrata..pt k a avut un caine tupeul s-o muste pe mady..ce impertinent..stai linistita, o sa-i cer daune morare..
Si eu vreau la iubi, dar nu sunt suparata k stiu k vine in weekend si nu ma asteptam de la Ade sa fie trista, o stiam o fata mai vesela, capu sus Ade, lasa tristetea
haideti sa uitam de tristete si sa incercam macar un moment sa ne bucuram din plin de viata..fare sa ne gandim ce o sa se intample maine..