^ mey ce rea te-ai facut..imi e frica sa nu ma bati prin monitor asa k nu mai sunt trista..sunt binedispusa..
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
azi nu mai sunt trista..sunt binedispusa..k ma face varmiu sa rad..
Care mai e suparat pe aici? Nu mai fiti tristi k nu are rost, viata e frumoasa si trebuie sa ne bucuram de ea
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
Am ramas pur si simplu masca afland cati psihopati exista pe pamantul asta,nebuni,cretini,tampiti care nu vor decat sa-si atinga blestematele scopuri murdare.
Am ramas pur si simplu masca afland cati psihopati exista pe pamantul asta,nebuni,cretini,tampiti care nu vor decat sa-si atinga blestematele scopuri murdare.
Asta e Ade, tre' sa vezi k lumea nu e perfecta, dar nu-i baga in seama k nu are rost :mrgreen:
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!