uff..sunt foarte trista..am facut infectie la o masea.. si acuma tre sa stau in pat..invelita pana in gat, sa mestec nu pot...sa inghit abia pot..cu dureri..si mai si ma doare..desi iau antibiotice.. sper sa-mi treaca cat mai rpd..
O noapte alunga trei zile cu nori, un vis mi-e deajuns sa zambesc mii de ori..
Imi pare rau pt tine Alina, sper sa-ti treak cat mai repede, sa te faci sanatoasa, eu nu stiu cum e k eu nu prea am probleme cu maselele, dar si fratele meu a avut aceeasi problema si am inteles k e destul de rau. Sa te faci bine cat mai repede
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
Sper k maine sa vii fericita de la examen, nu fii pesimista, BAFTA MULTA LA EXAMEN!!!!
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
De ce?
BAFTA si tie si sper k maine sa veniti de la examene fericite
De ce?
si eu sunt trista...ca nu stiu cum am reusit sa fac rau persoanelor la care tin f mult..
Uneori se intampla,dar acele persoane stiu ca tu tii cu adevart la ele,te vor intelege si nu vor lua fapta ta ca pe un rau la adresa lor,ci ca o greseala a ta.
Don't be sad
cred k aici e de mine..sunt trista..foarte trista..baietii astia..
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
Mady,ai tot timpul sa intelegi oamenii in general si baietii si sa-i cunosti .....nu mai fi trsita si zambeste....nu se stie cine se poate indragosti de surasul tau