sa traiasca o viatza cu mine in gand... oare chiar se poate asa ceva toata viatza sa iti amintesti de o anumit persoana...baietzii ar face cam rar treaba asta... adult :arrow: casatorie :arrow: copii :arrow: familie ... sa iti mai amintesti si de altzii ...( o anumita persoana ) oare cum ar fi fost viatza ...alaturi de el/ ea ??? timpul merge inainte nu inapoi
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
Visez ca intr-o zi sa vina la tv animalele cu sacii de cenusa si sa-si ceara scuze pentru tot ce au zis in legatura cu 3REI SUD-EST in ultimii 2-3 ani si mai ales la adresa lui LAURENTIU.Dar cum ceea ce visez eu tine mai mult de latura omeneasca, e cam greu sa se indeplineasca acest vis.
Ultima oară modificat de Laury pe Sâm Aug 04, 2007 3:34 pm, modificat 1 dată în total.
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!