La cum incepusei razvane, credeam ca mai am un pretendent la titlul de master of all knowledge plus stapan al universului! Huhu, bine (pentru tine) ca nu e asa ca tocmai invatasem o noua metoda letala de tortura.
Imi mentin parerea ca visul meu este sa stapanesc universul iar obiectivul meu cel mai important in acest moment este sa nu murdaresc tastatura cu frittesaus (prietenii stiu de ce).
Ohh yeaaahhh? Reality check ... i have passed you years ago kiddo ... i am far, far away in front of you so ... bug off ... i shall expand my evil reign of terror and despair imediately after i take over this puny planet called Earth by earthlings! Beware!
sau join the l33t, sau elite si eu ma inscriu ca vreau sa conduc lumea, asa ca o sa ne batem in sabii, carti de magic the gathering si in ce mai gasim ca in greuceanu
ho admine ! te credem , dar daca te repetzi la nesfaesit nu inseamna ca visele o sa ti se indeplineasca , ma intzelege nepoate ? voi va luatzi de mine,un simplu "bagabont" ca m-am repetat de 6 ori ... si voi .. astia .. viitorii conducatori ai lumii de 8 ori. bv tot
Poate nu e visul vietzii mele, dar cel putin e visul momentului : visez sa joc intr-un videoclip de-al vostru ! Sper ca m-auziti baieti ! O sa va scriu !
Ma bucur f mult ptr relansarea site-ului care, desi cu intarziere , totusi ptr mine cel putin a picat la fix.
Tot respectul si .. recunostintza poate .. ptr cei ce au muncit la acest site.
Felicitari !
Hei Alexandra, nu ma intereseaza asa de mult lumea asta cat cucerirea si dominarea completa a multiversului. Si atunci chiar nu va mai avea importanta cine a cucerit primul pamantul. Intelegi? Get ready to face my infinite wisdom, I Am Master Of All Knowledge!
Eu visez sa nu mai aiba astia probleme cu hostingu si sa se buleasca forumu, mesaju ala de 6 ori, cool spam, huh? n-a fost facut de mine ci doar de o buseala la baza de date.
Decron daca tu esti master of all knowledge, I am the Grand Father of all Knowledge!
Am auzit ca ar fi 85% din univers facut din materia asta. pai e cool, o sa o folosesc pentru scopurile mele malefice, rele si oculte/obscure (depinde de anturaj)
P.S. - grand father of al knowledge nu poti fi tu - ai uitat? - "old granpa' " ring a bell to ya?
Visul meu ar fi sa-mi fac o trupa tare exact ca 3rei Sud Est,care sa ajunga in primele pozitii ale topurilor din Romania,sau cine stie din strainatate.
Nicu , cum sa iti zic ...... WAKE UP !! mai mult de "muncitor" la fabrica din sat/oras nu cred ca vei ajunge , parerea mea , scuza-ma daca te jignesc , adica stai , nu ma scuza ca tot una mie
las in urma ce-a fost ... un paragraf inchis etichetat fara rost ...
bueyyyy!!!!!!!!!!!!!!! sa vezi ce te wake up eu cu una peste ochiiiiiiiiii !!! ce-ai cu saracu` baiat? a??? ce naiba`? dak vrei sa fi bagat in seama sau sa fi nesimtit , pot sa fi pe forumu` lu` eminem sau in grupul lui , nu pe forumu` baietilor de la 3se! mrrrrrrrrrrr
nicu , nu il baga in seama . iti spun eu , orice vis merita atentia noastra si eu cred k dak te vei chinui si vei munci, vei reusi chiar mai mult. Succes!
. (punct)
Zambetul celui care sufera este mai dureros decat lacrimile celui care plange!
a zis lulu ca vei reusi inseamna ca asa e nicu , ea le stie pe toate ( iar ma repet ) ...
si f bine , munceste 4,5,6 ani .. si apoi sa iti dai seama ca fara "pile" , "relatii" nu vei ajunge nicaieri oricat de bun ai fi , si o sa te angajezi la o fabrica/firma si sa muncesti pt 4 milioane pe luna.
munceste ma !! n-ai tupeu. , n-o sa ajungeti nicaieri baietii mei decat daca vreau eu
las in urma ce-a fost ... un paragraf inchis etichetat fara rost ...