Desigur, puteti vorbi si despre orasele vizitate. Ce impresii v-au facut.
Pozele(nu prea mari) sunt foarte apreciate, evident, cu mici descrieri.
Timisoara
Cred ca se stie deja ca acest oras este multicultural datorita diversitatii etniilor(in special germana, maghiara, sarba, ..si normal: romana) si coexistenta pasnica a acestora. Singurele bube ce mai distrug aceasta relatie pasnica, sunt idiotii care vin din alte parti ale Romaniei(din pacate sunt tot mai multi, dar nu ma refer la toti, doar la aceia pe care ii caracterizeaza), deobicei la facultate, cu ideile lor tampite si nefundate. Or fi probleme acolo pe la ei intre etnii, dar sa lase astea acolo, pt ca aici oamenii sunt mult mai diferiti... mai open-minded.
Cultura
Istorie stiu multa, dar nu cred ca intereseaza pe cineva, totusi am sa ma laud cu urmatoarele:
la inceputul sec. XIV a fost capitala Ungariei
prima fabrica de bere din Romania (*ce e drept, pe vremea aceea nu facea parte din ea)
primul canal navigabil(*)
prima retea de telefonie(*)
primul oras cu iluminare electronica din Europa, si al 2-lea din lume(dupa New York)

primul tramvai electric(*)
1920 - Banatul(de fapt o parte din ea, in care se afla si Timisoara) se uneste cu Romania
1989 - primul oras ce scapa de comunism
continuarea va fi despre baruri&fun: in alta zi
Nu ma astept ca si voi sa scrieti despre istoria oraselor voastre daca nu stiti sau nu aveti prea multe de zis. Dar macar poze sa puneti.