Ultima vizită a fost: Dum Ian 19, 2025 9:16 am Acum este Dum Ian 19, 2025 9:16 am

Ora este UTC + 2

[ 15 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Influentzarea muzicii
MesajScris: Vin Feb 16, 2007 7:38 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

Puncte de reputaţie: 0
in ce masura va simtiti influentati si cum? muzik v-a schimbat in vreun fel viata? in bine, in rau? v-a influentat anumite decizii, sentimente? v-a schimbat modul de a va petrece timpul liber, de a va imbrak? etc etc
nu vreau sa citesc "pe mine nu ma influenteaza deloc" pt k este imposibil (poate doar teoretic, dar practic e greu sa nu te lasi influentat).
sper ca ati inteles tema :)
sa spuneti concret cum va influenteaza
de la cele mai mici si neimportante pana la cele mai mari si importante chestii

cine incepe? :)

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 16, 2007 8:00 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Incep eu. Am o prietena care asculta rock, inainte nu asculta rock, asculta aceeasi muzik ca si mine si anume dance, dar de cand asculta rock si-a schimbat modul de a se imbraca, comportamentul,dar si tunsoarea, era sa nu o mai recunosc pe strada. Nu pot sa spun k pe mine nu ma influenteaza, ma influenteaza dar nu asa mult k pe prietena mea, eu ma imbrac k un om decent si nu mi-am schimbat comportamentul, pe cand ea da.

De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 17, 2007 1:00 am 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Cred ca toti suntem influentati de muzica intr-un fel sau altul,mai mult sau mai putin.Ba ca mai furam un model de tricou de la o cantareata cool,o combinatie de tricou cu bluza si de culori Imagine,o tunsoare.De exemplu eu mi-am facut prima data breton drept taiat deasupra ochilor cand am vazut-o pe Hilary Duff.Mi-a placut asa de mult incat am mers in baie(in baie pe pian-->o expresie la mijto folosita de noi prin liceu Imagine) si mi l-am taiat.Nu e de mirare ca ma tund mereu singura Imaginein baie, pe pian de obicei.ImagineEh si eram blonda exact ca Hil pe vremea aia si nici nu incepuse sa se poarte bretonul ala cum se poarta acum.Asa ca la scoala ziua urmatoare le-am dat pe fete pe spate.ImagineCare mai de care sa ma intrebe la ce salon l-am facut?ImagineLa salonul In baie pe pian.Imagine
In fine...ideea e ca muzica ne influenteaza...uneori fara sa ne dam seama...in comportament,in modul de a ne imbraca,in modul de a vorbi poate.Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 17, 2007 7:56 pm 
Neconectat
Painter/3sefan10
Painter/3sefan10

hmm.. am incercat sa ii iau ca exemplu pe baieti: sa fiu mai modesta(ceva foarte greu pt mine) , sa nu raspund la provocari(nu prea am reusit)..dar mai incerc.
muzica tot timpul m-a inveselit, la un examen, profa ne-a lasat radioul deschis si parca incepuse sa se clarifice totul in timpul examenului. tot ce nu am inteles pana atunci. si nici nu imi era asa de frica sa trag liniile cu mai multa fortza. la un moment dat a mers si piesa Se asterne toamna ..si am inceput sa cant in soapta :lol:

Ma si asteptam ca topicul asta sa pice, pt ca in orice topic unde e nevoie de mai mult de 3 cuvinte, e deja o flotare prea grea pt creier.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 18, 2007 3:54 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Tin minte cand eram mai mica si erau BSB in voga.Nick era idolul femeilor.Imagine(blond Imagine)Prietena mea din liceu era innebunita dupa el....dispera cand il vedea si tin minte ca fratimio fiind el asa mai blondut de fel si-a facut freza ca ala.ImagineEra blond,blond.Imagine
Si cred ca in perioada aia,din 10 baieti care treceau pe langa mine pe strada,8 sigur aveau aceeasi freza si aceeasi nuanta de blond in cap.Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 18, 2007 11:19 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

Citat:
Si cred ca in perioada aia,din 10 baieti care treceau pe langa mine pe strada,8 sigur aveau aceeasi freza si aceeasi nuanta de blond in cap

:lol: mijto :lol:

hai sa raspund shi yo...
cred k cei de la 3se au avut cea mai mare influentza asupra mea... incepand d la vestimentatzie, frizura pana la comportament, gandire...
mai exact: ma tundeam la fel k Laur :mrgreen: (din pakte exista consecintze.... mi-e greu sa-mi mai las parul lung, m-am obishnuit cu el scurt :oops: ), ei fiind barbatzi se imbracau in haine largi shi... am prins shi yo gustul... bine k mi-a mai trecut kt d kt :D

tot d la ei (shi d la altzii) am invatzat sa fiu modesta (deshi d la un timp nu mai sunt chiar asa modesta.... ma uit la Laur, a fost pus in multe situatzii in kre avea tot dreptul sa nu dea dovada d modestie shi totushi... a dat! ma uimeshte d fiekre data, are un caracter peste ashteptarile mele), sa stau in bank mea atunci knd trebuie shi, asha cum a spus shi elle, sa nu raspund orikrei provokri. am mai invatzat d la ei sa accept lumea asha cum e ea, calitatzi shi defecte, fara s-o judec... exista altcineva capabil d asa ceva. tot ei m-au invatzat k nu trebuie sa plec fruntea la orice eshec... shi dak am vreo victorie sa ma bucur cel mai mult in sinea mea, fara sa ma exteriorizez prea mult ... s-ar putea sa-i ranesc p cei kre nu au reushit....

cred k am mai multe chestii d spus, da' e 23:17... Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 18, 2007 11:35 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

asupra mea...ca influentza a muzicii,nu stiu daca se pot spune prea multe..de fapt cred ca ajunge doar un cuvant,"negrutzu", si multa lume stie despre ce vorbesc...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 18, 2007 11:44 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Se pare ca Negrutzu a influentat-o si pe Britney Spears sa se tunda zero. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 28, 2007 1:22 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

De multe ori muzica ne influenteaza si pe plan emotional.De exemplu avem o stare proasta si ascultam ceva piese care ne ridica imediat moralul.Eu patesc asta....sa fiu trista si sa ascult o piesa vesela care sa ma ajute sa fiu si eu la fel de vesela.Cel putin mie muzica imi da idei.ImagineAscult acum de exemplu Class-Un ocean in desert si piesa asta ma face sa-mi doresc sa fie cald afara si sa umblu prin parcuriImaginesau sa joc un volei ceva.ImagineSa-mi port tricourile cu floricele Imagine,sa-mi pun un parfum fresh si sa ma dau cu un gloss de capsune.Imagine

Sus

Subiectul mesajului: Re: Influentzarea muzicii
MesajScris: Mie Feb 28, 2007 2:11 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

dely_3x scrie:
in ce masura va simtiti influentati si cum?

sincer? ma influenteaza destul de putin :)

dely_3x scrie:
muzik v-a schimbat in vreun fel viata? in bine, in rau? v-a influentat anumite decizii, sentimente?

de schimbat viata nu prea... de influentat decizii / sentimente?!? hmmm...

pentru mine muzica e un mod de relaxare si un sprijin in momentele cand simt ca ma clatin. muzica si mai ales versurile [de aceea ascult destul de mult hip-hop romanesc] ma fac sa vad ca mai sunt si altii care iau palme si suturi in fund, care cad si se ridica, etc...

dely_3x scrie:
v-a schimbat modul de a va petrece timpul liber, de a va imbrak?

modul de a imi petrece timpul liber nu.

referitor la modul de a ma imbraca - acum nu, pentru ca nu am obiceiul de a imita pe X sau pe Y. cand eram mic era alta mancare de peste - stiu ca ascultam Prodigy si era acea "moda" a lanturilor la blugi & stuff :)) dar mi-a trecut repede... :P

acum sunt doar eU:

Cod:
...cu rucsacu-n spinare
cu castile-n urechi si sapca pusa-n cap

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 10, 2008 9:42 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

pe mine muzica m-a ajutat intr-o anumita masura cand am avut necazuri sa trec peste ele......mi-a ridicat moralul.... :)

http://nuuitasavisezi.blogspot.com/

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 16, 2008 12:10 am 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Eu cred ca pe manelisti ii influenteaza cel mai mult ''muzica'' pe care o asculta... :lol:
Ii invata sa isi faca dusmani, sa se dea mari cu lucrurile pe care le au... :lol:

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 9:16 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

De aia...si cred ca pe toti. Dar m-o enervat o faza la un baiat care e cls 10 - a, dar nu cu mine-n clasa. Cand a vazut ca am 75 de mel cu 3SE pe MP3 Player a zis: "Bai frate, esti nebun. Ce naiba-i asculti pe astia? Asculta si tu manele ca sa te dai mare".... Nici nu ma intere sa ma dau mare, nici n-ascult manele. Da' daca am multe mel cu 3SE pe MP3 nu inseamna ca-s obsedat ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 9:31 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

:lol: Nu inteleg cum poti sa te dai mare k asculti manele :lol:
Mie colegii mi=au spus k sunt nebuna pt k mi-e dor de 3SE...dar ei nu inteleg... :roll: ...cat de greu e sa nu vezi pers pe care le iubesti mult timp...

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 11:09 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Fiecarei persoana ii place ceva foarte mult dupa care sufera... Eu, de exemplu, imi place 3SE (ca si Larisa) dar nu pot sa-i sufar p-aia care zic ca-s c****i (fratemiu ala mare), pitici (o proasta din Iasi), expirati (cristiana26). Fratilor, daca nu va place 3SE pentru ca-s cum spuneti voi, atunci de ce va mai bagati in seama ? Sunteti "destepti" si pute dupa voi de atata desteptare. Aaaa...si apropo. Sa stiti ca faptul ca ascult 3SE nu-mi influenteaza viata cu ceva...va influenteaza voua viata, manelele si faptul ca nu puteti sa intelegi pe cei cu adevarat destepti. Noi nu suntem expirati, pitici sau c****i...fanii 3SE sunt o familie mai mare, asta suntem. Si eu, cel putin eu, am darul acela de a va intelege pe voi, manelistii.

Sus

[ 15 mesaje ] 

Ora este UTC + 2