Eu am ink 3 frati mai mari Flaviu ( 24) , Marius (22) , Dan ( 21)...cand eram mai mica nu trecea ziua sa nu ne batem /certam...ne jucam prin casa cu masinutele (ma influenta fratele meu...Marius ,eram si eu pretentioasa tot masinile alea mai faine decapotabile mi le alegeam altfel nu ma jucam..

) . Odata le-a lasat mami bani sa cumpere de mancare ei au cumparat o minge de ..tenis de camp..se jucau in casa pana ce numa vezi cum da Danila cu mingea in vitrina...se enerveaza Marius si baga cutitul in minge mai joacate daca ai cu ce...Iara odata era o verisoara la noi eram singurei acasa si ne-am jucat De-a-v-ati ascunse-lea prin toata casa prin dulapurile de haine pe sub pat pe unde apucam ...parca am fost o familie de nebuni :mrgreen: ...varamea era ascunsa sub pat , eu in dulap si Marius ne cauta la noptiera ..deschide usa ..nimic , sa inchida usa o tranteste odata k numa aud poccc...am zburat din dulap si cred k iam zis niste cuvinte din alea si alea... nici nu ne-am mai jucat dupa aceea.

k ia spart la mami veverita bibeloul lui mami preferat k tot intreba de el unde e veverita Andreea ? s-a dus tay tay...Astea sunt o nimica toata ...la cate fac mai ales Marius ...acuam suntem mai amri nu prea ne certam numai cu fratele mai mare mai am cate un conflict ..in rest totul e bine in fiecare week-end dorm la ei am de facut curat de 3 ori mai mult ca la mine acasa...Oricum sunt fratiorii mei...la scoala nu avem probleme deloc k veneau baietii... :armyok: