Ultima vizită a fost: Joi Oct 03, 2024 6:09 pm Acum este Joi Oct 03, 2024 6:09 pm

Ora este UTC + 2

[ 517 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Poveste...
MesajScris: Joi Mai 05, 2005 8:29 pm 
Reguli noi(tot ce este in citat):

daFlea scrie:
Jocul e foarte simplu si amuzant in acelasi timp. Insa cel mai mult ne vom amuza pe tema aceasta la sfarsitul fiecarei povesti.

Totusi ar trebui sa va spun despre ce e vb:
Fiecare user trebuie sa posteze 4 cuvinte cu niste conditii:
- sa aiba cat de cat logica, chiar daca produsul final nu va avea nici o legatura cu acest cuvant
- sa nu foloseasca cuvinte/expresii obscene. In cazul in care trebuie sa faceti asta cenzurati'va cu **
- sa nu posteze de mai multe ori consecutiv. Doar dupa ce a postat un alt user poate acesta sa continue
- cuvintele legate de cratima (zgarie-nori, middle-earth) se calculeaza ca un singur cuvant
- daca trebuie sa spuneti ceva care nu tine de poveste folositi paranteze. Tot ce este offtopic va fi incadrat de ( si )
- si cea mai importanta conditie, 4 cuvinte pe post. Doar 4! Nu 3, nu 5! Nici mai mult nici mai putin de 4!

Acum ca stiti cum sta treaba, bafta la povestiri adevarate

A fost odata ca niciodata un sobolan mic si urat pe nume Cookie. Acest sobolan a hotarat sa___________

Ultima oară modificat de Elle pe Mie Ian 04, 2006 3:13 pm, modificat de 3 ori în total.

Sus

Reclame

Subiectul mesajului: Re: Poveste...
MesajScris: Vin Mai 06, 2005 8:28 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

Puncte de reputaţie: 0
A fost odata ca niciodata un sobolan mic si urat pe nume Cookie. Acest sobolan a hotarat sa...
plece in lume pentru k viata lui nu era tocmai fericita printre numeroasele pisici din cartier.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 06, 2005 1:50 pm 
..Plecand spre gara si-a dat seama ca.....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 06, 2005 5:02 pm 
Elle scrie:
..Plecand spre gara si-a dat seama ca.....

...n-are bani de bilet ...

imi place ideea ta :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 06, 2005 8:38 pm 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

(in minte ii venisera versurile "minunatului cantec" ....si n-am bani de bilet..... :P ) ....se gandea cum ar putea si de unde sa faca rost d ei ....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 06, 2005 8:48 pm 
...si s-a gandit sa faca frate cu dracu' pana trece puntea (adik in lume)...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 06, 2005 11:28 pm 
...dar dracu l-a refuzat pt ca soricelul era chiar mai urat decat el si in plus i-a aparut de curand si un cos pe nas. Nestiind cum sa faca rost de bilet a hotarat sa....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mai 07, 2005 10:31 am 
Elle scrie:
...dar dracu l-a refuzat pt ca soricelul era chiar mai urat decat el si in plus i-a aparut de curand si un cos pe nas. Nestiind cum sa faca rost de bilet a hotarat sa....

...se ocupe mai intai de cosul de pe nas pt al place dracu' prin urmatoarea metoda: ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 17, 2005 2:05 pm 
.... a luat 3 litri de motorina , o lamaie , 3 gandaci , panza de paianjen si o aripa de albina. Le pune intr-o oala si .....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mai 19, 2005 10:25 am 
Neconectat
Cunoscător
Cunoscător

a inceput pregatirea pt fabricarea biletului

Sus

MesajScris: Sâm Iul 09, 2005 10:51 am 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

si a ajuns la 3se si ne-a parat ca am facut misto de el pe formuul lor
si baietiii l-au crezut......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 11, 2005 4:50 pm 
... si baietzii s-au hotarat sa-si faca aparitzia pe forum certand-ne: "....

:lol: 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 03, 2005 9:16 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Mai, ce-aveti cu bietul Cookie, e un sobolan asa de dragut

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 03, 2005 10:40 pm 
si asa de scump. El ne-a invatat sa__________

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 04, 2005 9:32 am 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

.....cantam-asta ar fi un final interesant, nu-i asa? insa mie mi s-ar parea urmatorul final mai interesant:....sa iubim viata si muzica si nu in ultimul rand fanii!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 29, 2005 4:55 pm 
da' de ce sa fie asta finalul?! [-(

"....deci ar trebui sa-l respectatzi si pe el k si pe noi, sa-l iubitzi si sa-i facetzi si lui cadouri!
imediat a doua zi sobolanul s-a trezit cu un cadou... o cutie in kre se afla ................ "

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 29, 2005 5:52 pm 
...se afla un inel mare din plastic. el s-a gandit ca.......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 04, 2006 2:59 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

nu ar strica sa ofere inelul unei pisici ce il tot fugarea,sa incerce astfel sa faca pace cu ea.S-a dus la ea shi i-a oferit inelul...dar ea...ea...ne mai mancand de o luna... :cry: :cry: :cry: ...cel putin acum pisica e satula.Dumnezeu sa-l odihneasca pe Cookie!O sa ramana in sufletele noastre ca ...minunatul shobolan ce era.
:cry: :cry: :cry:
THE END. :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 04, 2006 3:03 pm 
Acum puteti citi povestea:

A fost odata ca niciodata un sobolan mic si urat pe nume Cookie. Acest sobolan a hotarat sa plece in lume pentru k viata lui nu era tocmai fericita printre numeroasele pisici din cartier. Plecand spre gara si-a dat seama ca n-are bani de bilet (in minte ii venisera versurile "minunatului cantec" ....si n-am bani de bilet..... ). Se gandea cum ar putea si de unde sa faca rost d ei .... S-a gandit sa se faca frate cu dracu' pana trece puntea (adik in lume) , dar dracu l-a refuzat pt ca soricelul era chiar mai urat decat el si in plus i-a aparut de curand si un cos pe nas. Nestiind cum sa faca rost de bilet a hotarat sa se ocupe mai intai de cosul de pe nas, pt a-l place dracu', prin urmatoarea metoda: a luat 3 litri de motorina , o lamaie , 3 gandaci , panza de paianjen si o aripa de albina. Le pune intr-o oala si a inceput pregatirea pt fabricarea biletului si a ajuns la 3se si ne-a parat ca am facut misto de el pe forumul lor .Baietii l-au crezut si au hotarat sa-si faca aparitzia pe forum certand-ne: "Mai, ce aveti cu bietul Cookie, e un sobolan asa de dragut si asa de scump. El ne-a invatat sa iubim viata si muzica si nu in ultimul rand fanii!!! Deci ar trebui sa-l respectatzi si pe el k si pe noi, sa-l iubitzi si sa-i facetzi si lui cadouri! “
Imediat a doua zi sobolanul s-a trezit cu un cadou: o cutie in kre se afla un inel mare din plastic. El s-a gandit ca nu ar strica sa ofere inelul unei pisici ce il tot fugarea,sa incerce astfel sa faca pace cu ea.S-a dus la ea shi i-a oferit inelul...dar ea...ea...ne mai mancand de o luna... :cry: :cry: :cry: ...cel putin acum pisica e satula.Dumnezeu sa-l odihneasca pe Cookie!O sa ramana in sufletele noastre ca ...minunatul shobolan ce era.

THE END. :cry:

protagonisti:3SudEstGirl, alexa, crysulyna, dely_3x, elle, muscel raluca, Yrynna, Ilica, olteanu dan

Nu incepeti o alta poveste pana nu scriu regulile noi. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 04, 2006 3:15 pm 
regulile suna cam asa(le puteti vedea si pe primul post de la acest subiect , dar pt orice eventualitate le scriu si aici):
daFlea scrie:
Jocul e foarte simplu si amuzant in acelasi timp. Insa cel mai mult ne vom amuza pe tema aceasta la sfarsitul fiecarei povesti.

Totusi ar trebui sa va spun despre ce e vb:
Fiecare user trebuie sa posteze 4 cuvinte cu niste conditii:
- sa aiba cat de cat logica, chiar daca produsul final nu va avea nici o legatura cu acest cuvant
- sa nu foloseasca cuvinte/expresii obscene. In cazul in care trebuie sa faceti asta cenzurati'va cu **
- sa nu posteze de mai multe ori consecutiv. Doar dupa ce a postat un alt user poate acesta sa continue
- cuvintele legate de cratima (zgarie-nori, middle-earth) se calculeaza ca un singur cuvant
- daca trebuie sa spuneti ceva care nu tine de poveste folositi paranteze. Tot ce este offtopic va fi incadrat de ( si )
- si cea mai importanta conditie, 4 cuvinte pe post. Doar 4! Nu 3, nu 5! Nici mai mult nici mai putin de 4!

Acum ca stiti cum sta treaba, bafta la povestiri adevarate

Incep eu:

A trait odata o ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 04, 2006 3:22 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

pisica.Ea avea o...

Sus