Urmatoarea poveste incepe la Polul Nord,unde o familie de pinguini isi ducea viata linistita.A aparut si Mos Craciun,care i-a rugat sa-l ajute la facut cadourile pt ca spiridusii erau la bar,se imbatau de bucurie ca si-a lansat Oana Zavoranu albumul si,impreuna cu ei au venit sa petreaca si renii,deci Mos Craciun a ramas singurel.Dar cum Mos Craciun era smecher de fel,a chemat-o pe Gina Pistol sa-l inveseleasca si sa-i arate drumul spre viata.Dar ea s-a suparat pe el si l-a lasat balta cand ii era lumea mai draga...asa ca,a mers sa intrebe eschimosii daca nu cumva li se pare ca a imbatranit si ar trebui sa puna o Craciunita in locul sau.Eschimosii, foarte sinceri, i-au spus Mosului: "Draga mosule,chiar ar tb sa te pensionezi.Nu vezi ca........ai inceput sa mergi in baston si ti s-au murdarit si pantofii de la laptele si prajiturile care le mananci intruna?Mosule trebuie sa faci ceva,ca altfel o sa ajungi cat casa,dak nu te opresti din mancat caramele si pernite Viva."
Asa ca Mosul s-a dus la salonul Andei Adam ca sa isi traga un nou look de om smeker.Si a avut Mosul parte de tot felul de masaje si bombonele pana cand a hotarat ca noul look il aranjeaza.Apoi a plecat spre Stadionul Ghencea,ca sa faca si el cunostinta cu Jiji Beccali,ca prea vorbeste toata lumea despre el.Si Mosul i-a spus lui Jiji ca sa aiba mai multa grija cu oile k unele dintre ele au inceput sa o ia razna si nu vor mai dea lapte,pt ca au fost batute si acestea sunt repercusiunile.Mos Craciun pleaca si de la Jiji spre Nicolae Guta,dar mai intai a facut un popas la Nicoleta Luciu ca sa ii arate cum se face mamaliga si i-a spus:"Wei Mosule,se ia malaiul,se toarna in ceaun,pui putin zahar sa fie asa dulce ca mine,iar apoi mesteci pana faci febra la mana.Daca nu iese tzeapana te pedepsesc si nu o sa mai fiu Craciunita ta... si dupa aia se gandea Mosu : "Oare cum o arata Pamela ca o Craciunita ?" In fine,s-a dus tineretea mea. Acum dupa ce am terminat si mamaliga de facut trebuie sa merg sa imi cumpar noul album cu 3se dar oare unde sa-l gasesc eu?Ca l-am cautat la Diverta si nu il aveau.Trebuie cautat in toata tara, ca noile melodii le-au luat fatza la toti.Si de aceea a ajuns sa nu mai doarma noptile pentru ca nu-l gasea si voia sa-l aiba neaparat.Insa intr-o zi,pe cand s-a dus la Diverta să caute albumul 3rei sud est,da' tot nu l-a gasit.Pe drum, s-a intalnit cu un batran, Acesta i-a zis:"Te vad cam trist....care e motivu?"S-a suparat prietenul meu pe mine pt ca l-am lasat balta ca sa plec in cautarea albumului.Insa gata!Nu-l mai caut.Il iau de pe net.
- Vai MIE!! Cum asa?zise batranul... Nu esti tu un mare fan 3se??De ce il iei de pe net??!!
- Simplu. Pt ca baietii intarzie aparitia lui pe piata.Insa imediat cum apare il voi lua si in original.Acum vrei sa vii cu mine sa-mi cumpar bikinei cu Tweety? Ca mai am unii si cu Morcovel.Fac colectie asa ca nu duc lipsa,dar nu prea ma simt bine.Am pus ceva kilograme si as vrea sa mai dau jos inainte sa nu-mi pierd colectia.Eu zic sa mergem la o terasa sa sarbatorim ca vine Craciunul asa ca ar fi mai bine sa ne grabim. Stiu eu un restaurant bun, dar platesti TU! N-am bani, sunt sarac. Va rog frumos,pot sa platesc prin a colinda?Stiu sa cant chiar daca sunt batran.Si in plus promit ca o sa va aduc muuuuuulte cadouri frumoase daca sunteti cuminti. Asteptati-ma ca vin cu trenul chiar dak s-ar putea sa intarzii din cauza vremii urate de afara.Am sa va aduc cadouri.Chiar daca transformatorul de la sanie e sticat va trebui doar sa merg sa il repar. Vine cineva,o sa ma ascund in boschetzii asti k altfel ma vor recunoaste si vor infunda hornurile cu vata ca sa nu pot eu intra.Insa ma voi folosi de alt truc al meu.Voi face in asa fel incat sa dispara totzi blugii de pe pamant iar oameni vor fi nevoitzi sa sa se invarta si sa se indragosteasca de primul baiat pe care il intalnesc.Insa pana la urma a renuntat la aceasta prostie si a hotarat sa se cuminteasca.A plecat la Polul Nord sa-si ia bagajele pt ca se apropia Craciunul si trebuia sa mearga sa imparta cadouri.Si asa au trait fericiti,pana la adanci batraneti.
FIN.
Urmatoarea poveste:
A fost odata un brunet care...