Adela scrie:
^In ultima vreme toata lumea se inspira de la altcineva cand deschide un topic?
Nu mai avem originalitate in noi?
macar e un topic serios
si a te inspira nu inseamna neaparat lipsa de originalitate, chiar si marii artisti "originali" s-au inspirat de undeva... crezi k picaso a fost 100% original? n-avem de unde stii..
hai sa continui ce-am inceput in celalalt topic... strainii respectivi au spus k n-au vazut in nicio tzara din kte au mers ei atatea femei pe tocuri in timpul zilei sau atat de aranjate. o alta tipa, romank, knd a fost afara, nu mai stiu tzara, oricum e una cunoscuta, si ea a fost socata. dar de ce? acolo nicio femeie nu era machiata, nici macar rujata... si knd a mers cu o masina, dintre toate persoanele, doar ea si cu o baba erau machiate... evident, a doua oara knd s-a dus si-a luat doar lip gloss-ul
Citat:
Uitandu-va pe strada, vi s-a parut ca prea multi oameni se imbraca ziua de parca ar merge intr-un club? Daca da, atunci ce parere aveti despre asta?
da... si n-am o parere prea buna, evident. strada e strada... la noi tre'sa te aranjezi si sa te imbraci bine dak te duci la gunoi sau pana la coltz, la magazit... dak te vede vecinu' :shock: :?
?!?!?!!!!!!
Citat:
Cum preferati sa va imbracati deobicei?
comod... si cum imi place mie, nu cum le place altora :x
Citat:
Credeti ca in Romania este prea aspra lumea cand vine vorba de imbracaminte? Adica "mai bine-mi iau blugii aia din magazinul X si bluza aia din magazinul Y, decat sa-mi iau de mancare sau sa-mi platesc factura la TV" .
probabil k in anumite zone ale tzarii asa se practik, da' in buc sunt fel si fel de oameni... cei kre aleg hainele respective in loc de mancare... e treaba lor. astea sunt fitze fara dar si poate. imi spunea cineva kre a lucrat la Mall k se aduc aceleasi haine, de la aceiasi producatori, si pe Aleea Castanilor (Aleea Castanilor fiind o alee numai cu tarabe, asa k la piatza
), dar costa mai mult la Mall datorita chiriei si a renumelui (fitze...)
Citat:
Credeti ca filmele din America (incluzand si America Latina) influenteaza prea mult pustimea din Romania?
da! am observat k au inceput sa nu le mai pese, da' sunt foarte putzini. cei kre neaga k ar influentzatzi se insala.
Citat:
Dar ce parere aveti despre tarile in care oamenii nu se streseaza deloc cu moda (ex.Germania) ?
sincer? se vede k acorda mai mult credit frumusetzii interioare decat celei exterioare si rezultatul... il stitzi si voi.
cred k in locul orelor pierdute in fatza oglinzii, a revistelor si emisiunilor de specialitate s-ar putea realiza ceva mult mai util.
Citat:
spuneti care e haina voastra preferata din dulap,pe care o purtati cel mai des si cu placere.Si faceti si o poza sa vedem si noi!
mai toate hainele imi plac
. si dak am una pe kre o prefer cel mai mult... clar o port mai rar, la ocazii speciale
si pe mine ma streseaza shoppingul