Eu am ramas in grija bunicilor cand eram in clasa a 7-a.Au avut grija de mine pana am mers la liceu si dupa aia mi-am purtat singura de grija.
Au fost multe momente in care am avut nevoie de ai mei si tot ce outeau face atunci pentru mine era sa ma sfatuiasca prin telefon.
Majoritatea lucrurilor despre viata le-am invatat singura,mi-am judecat singura situatiile,am ales singura si tot eu mi-am asumat cand am gresit.
Niciodata nu s-au bagat in deciziile mele cu privire la liceu sau facultate.M-au sustinut chiar si atunci cand mi-am dat seama ca prima facultate aleasa nu ma multumeste pe deplin.Au inteles ca mai putem gresi in viata si ca nu intotdeauna luam deciziile cele mai bune.
Cu ei vorbesc despre orice,cu amandoi.Ma inteleg...le cer sfaturi(nu intotdeauna le si urmez).
Ma enerveaza mult cand sunt eu in dubiu intr-o anumita chestiune,le cer sfaturi...imi zic ei ce e mai bine insa in final ma pun sa fac doar ce simt eu si cum vreau eu.
Sincer as prefera sa zica...uite asa e cel mai bine sa faci.
Nu sa-mi vina cu ideea...alege tu ca e mai bine !
Duri cu mine nu au fost niciodata.
Poate mami,cand eram mai mici eu si fratele meu ne certam mult si intervenea ea cu pedepsele.
Acum discutam la calm...plus ca ei ma considera matura,imi cer sfaturile cand vor sa schimbe ceva pe acasa sau in diferite situatii.Parca mai mult se consulta cu mine decat cu fratele meu care e mai mare. :?
Daca ar fi sa schimb ceva la ei ...cred ca pe tatal meu l-as vrea un pic mai rabdator,sa nu mai fie impulsiv(ca mine de altfel

).
Pe mami nu as schimba-o deloc.E cea mai buna mama din lume.
Si bineinteles i-as aduce aproape de mine.Acum nu i-am mai vazut din august anul trecut si o sa-i vad abia anul acesta in luna august.
In fine,eu am ales sa nu plec in vacanta de iarna la ei si logic ca ei nu au comentat.
Abia astept sa-i vad,imi este foarte dor de ei.Iar pentru mine luna august este minunatia anului.
Alaturi de ei simt ca nu mi se poate intampla nimic rau si fac toate nebuniile posibile....ma rasfat.
Si cam atat...o sa mai revin pe parcurs.