Parintii mei sut foarte stricti,cu mama pot spune ca evit sa atibg cu ea anumite teme,pentru ca ii sare tandara din orice ,se supara ,tipa etc si prefer sa ramana casa intreaga

e foarte demodata si imi impune foarte multe lucruri,nu poate intelege ca am crescut,nu mai sunt un bebelus,vrea sa faca doar ce vrea ea,cum vrea ea,cand ,unde vrea etc...parca ar fi din Antichitate :shock: si imi zice: "sa nu crezi ca daca ai 18 ani faci ce vrei tu,ca o sa faci ce spun eu si la 35 si cand o sa fii casatoriuta si o sa ai si copii o sa faci tot ce vreau eu"...asa ca..trageti voi concluzia cat de des ies eu la discoteca sau cum ma imbrac,cu cine vorbesc cu cine nu etc
Apoi cu tata ma inteleg super bine,el chiar daca gresesc imi spune frumos,poate se supara poate ma mai cearta,dar pe buna dreptate si ii trece repede...nici eu nu ma supar pe el chiar daca ma cearta pt ca stiu ca ma intelege si nu stiu...se poarta altfel,a inteles ca am crescut e mult mai diferit fata de mami.si i-am zis ca il iubesc mai mult pe el si a zis ca nu trebuie ,nu e frumos sa zic asa ,daca ma mai aude se supara pe mine...faza e ca asta simt

uneori se mai cearta si cu mama pt faptul ca ea nu ma lasa sa fac mai nimic(ma refer,nu ma lasa sa ma vad cu prietenii mei,sa merg la discoteca in vacante cand ne adunam toti din Bucuresti,Campina,Craiova,Turceni si de pe unde mai suntem)...de exemplu,sambata trecuta nu m-a lasat sa merg in parc cu prietenele mele de la Bucuresti :shock: "ce cauti tu acolo?o fata decenta si cuminte nu se duce acolo...si o sa te despart eu de ele..ai sa vezi cum o sa se indeparteze de tine")

...asqa ca..nu mai zic nimic de ea

http://nuuitasavisezi.blogspot.com/