Ultima vizită a fost: Sâm Oct 05, 2024 2:31 pm Acum este Sâm Oct 05, 2024 2:31 pm

Ora este UTC + 2

[ 44 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 04, 2007 8:03 am 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Puncte de reputaţie: 0
^Adevarul e ca femeia e construita altfel fata de barbat(de la Dumnezeu). Noi suntem mult mai sensibile si e normal sa plangem mai usor decat barbatii.Insa asta nu inseamna ca in adancul inimii lor nu sufera si ei.
Salacutii barbatei,le-am luat si apararea.Imagine
Vorba cantecului :arrow: Si baietii plang cateodata/Si baietii plang ,nu-i asa?! Imagine Eh,si acum vine partea care demonstreaza ca ei sunt mandri,mult prea mandri :arrow: Cand nu-i vede nimenea. Imagine

Baieti fi-ti liberi!Plangeti cand va vad toti!Descarcati-va!!!ImagineImagine

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 04, 2007 10:07 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

sa plang ....:O:O:O:O...sa plangeti voi :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 04, 2007 7:37 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

^ Vrei sa zici ca u nu ai plans niciodata? :mrgreen:

De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 04, 2007 7:42 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Gata bre cu plansul Imagine Viata e sau nu frumoasa trebuie sa incercam sa o facem mai dulce,si sa o traim din plin Imagine

Cred ca oricare din noi a plans macar odata in viata :mrgreen:...atunci cand era mici,si tot plans inseamna :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 04, 2007 9:39 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

am plans de dureri de masele si am mai plans cand pleca tata in strainatate si nu-l mai vedeam vreo 6 luni ...si am mai plans odata si a fost suficient pt o fata atat mady _45 ..in schimb voi va smiorcaiti every day every hour :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 05, 2007 8:39 am 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

:lol: Ai vrea tu... 8) Nici chiar asa... Plangem, cand simtim nevoia... :oops:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 05, 2007 8:56 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

eu plang ffffffffffffff rar.....nuj dc sau cum "reusesc performantza asta" pur si simplu sunt o fire care nu se smiorkie tot tipmul...in schimb....knd eram mik....de fiecare data knd mama ma lasa la camin si mergea la sevici...urlam din toti plamanii mei dupa ea....dar...intr-o zi....minunea minunilor.....alexandra nu a mai plans:D asta da poveste ...toata loooomea era happy k eu "mi-am bagat mintile in kp" si mi-am dat seama k numai o necajeam si pe mama cu plansul meu deageaba :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 05, 2007 10:08 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Ultima data knd am plans eram la tzara si a fost acum Duminica , cand am aflat k e mami in spital :cry: , de fapt era de vineri in spital si nu m-a sunat sa nu ma necajesc :cry: ...si mi-a zis varame aduminica ...aoleu...eram la trenul de footbal cu unul dintre adoratii mei frati Marius :lol: nu mi-am putut stapani lacrimile ...am mers acasa fratemio in spatele meu ...veneam amindoi , bunica era in casa , am ramas afara ...fratemio merge si ii abureste nush ce la bunica , si aud k incepe bunica si plange si ma cheama in casa ...sa-i zic ...eu ( fratemio le infloreste de obicei :lol: ) nu am mers in casa ...am strigat de afara la fratemio ... ( cum vorbesc de obicei cu el ) si i-am zis sa iasa afara din casa sa nu ma duc la el... a iesit bunica ...nici nu i-am putut rasp. la nicio intrebare knd mi-am dar drumul la plans stateam pe scari ...autobuz sa vin acasa nu aveam numai la 19: 30 , si eu am aflat vestea la 12:30 ( ceva de genu ) am vrut sa vin pe jos in Zalau ...si a m-a dus celalalt fratior la un prieten de al lui si m-a adus cu masina :lol: . M-am dus pe la varamea ( de la care am primit vestea ) ...tot cu lacrmi in ochii , varu ma incuraja ...si imi tot povestea alte chestii , dar degeaba , am mers cu varamea la mami ...in sfarsit ...tot nu mi-a trecut numai dupa un timp , si cu spatele stateam la mami sa nu vada ca imi curg lacrimile :cry:
In fiecare seara ma rog...pt. mai multe chestii pt. mami si bunicutzele mele fara numar ...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 05, 2007 12:47 pm 
Neconectat
Trendy
Trendy

ky_l3ru scrie:
am plans de dureri de masele si am mai plans cand pleca tata in strainatate si nu-l mai vedeam vreo 6 luni ...si am mai plans odata si a fost suficient pt o fata atat mady _45 ..in schimb voi va smiorcaiti every day every hour :lol:

unii se smiorcaie cum zici every day, every hour pentru ca au probleme grave, pe care nu le pot rezolva, depasesc orice puteri!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 05, 2007 11:10 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

nu face din cazul tau unul mai special .....pt ca tu te uiti numai in ograda ta dar daca ai iesi din ograda ta ti-ai da seama ca aceleasi probleme le au majoritatea oamenilor dar ei nu stau sa se planga .......cauta solutii ....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 05, 2007 11:18 pm 
Neconectat
Trendy
Trendy

nu am spus ca e unul mai special..am spus ca e grav pentru ca nu are cine sa ma ajute, am doar 20 de ani, nu am experienta necesara sa trec peste problemele pe care le am...majoritatea oamenilor au o familie alaturi si gasesc rezolvari..eu nu am familia cu mine si stau singura tot timpul prin spitale si institutii nestiind ce sa fac pentru ca nu am cui sa-i cer ajutorul! e usor pentru tine sa spui ca totul se poate rezolva,ai familia alaturi, ai cui sa-i ceri un sfat sau altfel de ajutor..eu una nu ma mai descurc..in 5 ani mi-am pierdut sanatatea, nici sa mananc normal nu mai pot, am ajuns sa mananc ca bebelusii!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 05, 2007 11:25 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

imi pare rau pt problemele tale vyio ...sincer :)......sprijinu familiei recunosc il am dar nu prea il vreau .....prefer sa incep sa ma descurc singur :wink: ..ok imi cer scuze :) ..inca o data scuze ....am exagerat :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 05, 2007 11:28 pm 
Neconectat
Trendy
Trendy

nu e nimic, eu una as vrea ca macar o data sa fie alaturi de mine familia, sa ma inteleaga asa cum e normal..eu una incerc sa ma descurc singura de foarte multi ani dar am ajuns intr-un punct in care nimic nu mai depinde de mine ci de familia mea!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 06, 2007 8:27 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

^ tot respectul meu vyio...si aqm vb pe bune....trebuie mereu sa gasesti calea cea buna si sa iesi la liman....crede-ma,cu toate k eu sunt micutza [cum spun unii] stiu multe pt varsta mea.....knd eu am implinit fix 3 ani jumate....la noi in familie s-a produs o mare tragedie...tata a murit intr-un accident de masina...stirea am primit-o noaptea,adusa de unul dintre soldatii lui....eu eram mult prea mik sa inteleg despre ce e vb...tot ce imi amintesc din noaptea aia [de atunci mi s-a dezvoltat ffffffffffff tare memoria vizuala] este urmatorul lucru:si aqm bad gratiile de fier de la balustrada scarii blocului nostru....mama plangea....nu putea sa se desparta de mine...dar in acelasi timp inima ei o chema langa tata.....tin ink o data sa- i multumesc faminilei laureisudest la care ma petrecut mult timp in acea perioada...la ei am stat eu pana mama a inceput din nou sa judece k loooome [sa nu va imaginati k a innebunit] mama nu mai stia incotro sa o apuce...era sa pierdem si apartamentul....mult timp a umblat numai prin judecatorii si pe la avocati...insa,cu chiu cu vai.....am trecut si peste asta....am devenit mai puternice si aqm consider k nimic in viatza asta nu ma mai poate impiedica sa reusesc ceea ce imi propun eu sa fac

asa ca....i know life sucks sometimes.....but....Don`t worry...be HAPPY!! :armyok:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 06, 2007 9:38 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

:cry: azi..din cauza unor vorbe spuse pe un alt ton..m-au facut sa plang...:cry::cry: si cel mai mult m-a durut ca a fost din partea lui. :cry: :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 06, 2007 10:02 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

^Stai linistita,nu merita!Asa sunt baietii,mai porci de fel.Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 07, 2007 12:54 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

si fetele mai plangacioase si smiorcaite de fel :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 07, 2007 2:24 pm 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

Alex`andra scrie:
^ tot respectul meu vyio...si aqm vb pe bune....trebuie mereu sa gasesti calea cea buna si sa iesi la liman....crede-ma,cu toate k eu sunt micutza [cum spun unii] stiu multe pt varsta mea.....knd eu am implinit fix 3 ani jumate....la noi in familie s-a produs o mare tragedie...tata a murit intr-un accident de masina...stirea am primit-o noaptea,adusa de unul dintre soldatii lui....eu eram mult prea mik sa inteleg despre ce e vb...tot ce imi amintesc din noaptea aia [de atunci mi s-a dezvoltat ffffffffffff tare memoria vizuala] este urmatorul lucru:si aqm bad gratiile de fier de la balustrada scarii blocului nostru....mama plangea....nu putea sa se desparta de mine...dar in acelasi timp inima ei o chema langa tata.....tin ink o data sa- i multumesc faminilei laureisudest la care ma petrecut mult timp in acea perioada...la ei am stat eu pana mama a inceput din nou sa judece k loooome [sa nu va imaginati k a innebunit] mama nu mai stia incotro sa o apuce...era sa pierdem si apartamentul....mult timp a umblat numai prin judecatorii si pe la avocati...insa,cu chiu cu vai.....am trecut si peste asta....am devenit mai puternice si aqm consider k nimic in viatza asta nu ma mai poate impiedica sa reusesc ceea ce imi propun eu sa fac

asa ca....i know life sucks sometimes.....but....Don`t worry...be HAPPY!! :armyok:

Nici eu nu voi uita niciodata acea noapte cumplita.Stiu cum am primit noi vestea,dar mama ta sau tu care erai atat de mica atunci :cry: .Si stii bine ca nu ai de ce sa multumesti familiei mele-un ajutor din parte noastra ai avut mereu si vei avea si pe viitor,imi dau seama ca si tu ai fi procedat la fel :wink: .Ce curaj ai avut sa povestesti asta...imi dau seama ce a fost in sufletul tau cand ai scris acele randuri,nu a fost deloc usor.Oricum ai crescut si te-ai maturizat :arrow: deja ai dat dovada :armyok: (Christina Aguilera-FIGHTER)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 08, 2007 10:38 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Imagine

tzooooooooook vecinutza mea draga :lol:

Sus

[ 44 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2