Buna!!!!! ...Ma numesc Diana , am 14 ani, sunt din bucuresti si ma aflu pe acest forum pentru ca imi place foarte mult trupa 3se.......Vreau sa multumesc celor care miati spus ce sa fac pt. a fi pe acest forum. Ps:id-ul meu:diana_3se
Ultima oară modificat de Dienutzame2 pe Joi Iul 05, 2007 10:22 am, modificat de 2 ori în total.
Bine ai venit, Diana!!! Sper sa te simti bine aici alaturi de noi
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
buna eu sunt gabitzul treb sa ma prezint pt ca acum sunt nou nu stiu cati dintre voi isi mai aduc aminte de mine nu am mai postat o perioada buna iar acum sper sa recuperez:) MS MULT ADE&LILY
- Adio de acuma-ti spun... de-acum nu-ti voi mai fii o piedica in drum... destul am plans... destul am tanguit...destul....e prea mult.
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
Bun venit Monik, multumim ca ni te-ai alaturat si spor la postat
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
hello everyone!!! sunt si eu noua pe aici...sper sa ne intelegem bine si sa ne intalnin la cat mai multe concerte
bine ai venit monyka. .spor la postat..
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..