Ma numesc Alex`andra din "Orasul Tuturor Posibilitatilor" [CLUJ]...am 16 ani...sunt o leoaik nebuna...imi place muzik...(pakt k eu am o voce asha melodioasa) sunt km pretentzioasa la capitolul muzik...ador muzik lui Akon(pe langa corpul lui bestial) 8) nu ma pot considera un FAN in toata regula al celor de la 3SE pt k nu as spune adevarul...tin doar sa mentionez k ii apreciez pe cei 3 baietzi si ca fac muzik de calitate...nu k altii [nu dam nume.... MOGA ]
bine ai venit vecinutza mea p marele forum 3REI SUD-EST.Sper sa te simti bine aici cu noi......si spor la postat.Andr3utza fii pe faza, fata k am mai adus un fan d a lu' cretzu.
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
Bine ai venit Alex' andra printre noi ...succes la postat si sa speram k o sa te simtzi bine printre noi Laura ...mie cred k a inceput sa imi fie drag cretzu' ...deci nu te mai lua de el...
hai mai andr3utza nu pot sa cred, uite mai la ea ce-mi face fata asta :shock: . Oricum ,,felicitari'' ca esti prima si ultima admiratoare a lui agom (pt mine si Alex'andra )sau cretzu
fara nr. pt. cretzu' ma da asta chiar a pus gura pe sticla ....stai rezista cretzule ...ai multi dusmani tre sa ii rezolvi pe toti eu te ajut sa NU scapi de ei ...chem salvarea auzi da cuM te mai cheama Cretzu Nimeni ...OK ! PROSTU: alo
SALVAREA:da
PROSTU: moare
SALVAREA:cine?
PROSTU:NIMENI
SALVAREA: ma tu esti prost
PROSTU: da eu sunt PROSTU
Va multzumesc ink o data tuturor pt primire ...am si yo o precizare de faqt: NU SUNT SATANISTA[sau ceva de genu`] avatarul reprezinta latura mea nebunatik,jukusha,mereu pusa pe gloooome...nicidecum o parte intunekta...k yo NU AM asa ceva