Salve... sunt skipy, sunt din Focsani si.. cred k ati mai auzit de mine, nu? Nu stiu am intrat aici pe forum sa incerc sa mai detensionez relatiile dintre fanii 3SE si Animal X. Stiu k va fi greu, stiu k voi fi injurat, kiar dak nu direct pe forum

stiu k tot se vor face comentarii. Dar un lucru este sigur, eu am respectat formatia 3SE, kiar dak am si atacat uneori (dar numai k raspuns la alte atacuri

)
3SE pt mine nu au o semnificatie oarecare. De ce? pt k pana acum un an au fost multe concerte 3SE in focsani, au fost kiar si la balul bobocilor la mine la liceu, cand eram eu a 10-a si am si dansat pe scena cu ei (smecher nu?

) , Laurentiu e nascut pe 4 mai k si mine si a fost super de treaba cu mine la acel concert , iar cu Viorel am ras sa mor la bal la mine (si kiar i'a placut cum am organizat balul

)
In orice caz, faza e k am gresit mult si fanii Animal X si cei 3SE, as fi nebun sa cer o impacare subita pt k stiu k nu se poate, dar macar sa incercam sa ne purtam mai bine unii cu altii. Totusi de la declaratiile unor formatii se poate ajunge la conflicte foarte grave intre fani si mai ales de la aberatiile unor fani care vor sa bage zanzanie si sa creeze certuri aiurea :twisted: :twisted:
Voi respecta regulile si utilizatorii acestui forum, dar dak voi fi atacat voi lasa de la mine, prima oara, a 2-a oara... dar totul pana la o limita, caci, pana la urma suntem oameni
Let's make love not war

Ciusy