cum... dak nu avem acces la panoul adminului
numa' adminu' o poate face moderator iar adminul, al carui user a fost sters, oricum, mi-a zis asa azi pe mess "nu, nu pot sa fac nimic si chiar daca as putea tot nu as face nimic pt leprosii aia de 3se" ..... deci va datzi seama pe mana cui ne-au lasat 3se
cu ocazia zilei de azi, ii urez lui LAURENTIU un calduros LA MULTI ANI, multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor
esti tot ce poate avea mai bun muzica romaneasca si bineinteles Romania
nu te da batut
mihai..vezi k exista un topic special pt. a le scrie baietzilor..sau doar unuia....aici doar sa te prezinti, ok? Iti explic eu mai multe cand te mai prind pe Mess! Ai vazut k nu e asa de greu sa scrii un mesaj?
Sper sa te simti fff bine printre noi!
Bun venit printre noi silviu( ce nume frumoooos!)!speram ca te vei simti bine...noi ne intelegem bine...mai ales eu si ilica :twisted: ...pup dulce...vorbim
Vreau si eu sa salut toti fanii 3SE.Iata k mi-a venit randul sa ma prezint.Ok, ma numesc Daniela, am 16 ani, sunt din Chisinau ( orasul care ii iubeste enorm pe baietii de la 3SE) si sunt si eu fana 3SE.Vreau si eu sa vb cu fanii acestei trupe.Cine doreste sa vb cu me, sa faca add la id-ul girl_danyela.Va astept.Pa.Pupici
salut! sunt Denisa (Bucuresti). m-am inscris de ceva vreme in forum, dar uite ca de-abia acum mi-am facut curaj:D m-a cam speriat faza cu hackerii .Anyway... I'm here now!!:D poopici pt fanii 3se! suntetzi cei mai tari fani pe care-i poate avea o trupa.
Intru rar pe aicea ´`SI CU VOCABULARUL AM STAT ASA CA MA GRABEAM; urma SA PLECAM LA CULCARE´`"apopo stiati ca aicea se impart tirziu pijamalele????????????? ":lol: :-({|= :armyok:
Va admir mult si topul asta pe tv klumea (CORECT 3SE SUNT CEI MAI BUNII