Mercici mult de primire!Imi pare rau k nu am ''aparut'' mai demult pe aici,dar sper sa recuperez ;dap,sper sa ma simt bine si sa nu am discutii in contradictoriu cu nimeni;)
Buna! Sunt Anamaria din Botosani. Am 21 de ani si sunt studenta la jurnalistica in Iasi, anul III. Sunt fana 3rei sud est foarte mult timp. Am fost la inceput doar fan Laurentiu, pe vremea cand canta singur :shock: . De atunci n-am mai putut renunta. Am continuat cu 3rei sud est si de la primul album am continuat sa le cumpar pe toate. Deci sunt fan de la inceputul inceputului si sunt foarte mandra de asta.
Cautam de mult un forum ca acesta si chiar ma bucur foarte tare ca am dat de voi
eh, si eu, cu intarziere (nu-i vina mea, a Shakirei)... va urez BUN VENIT Roxana, Crisutza, Buburica! Bun venit in marea noastra familie... speram sa va simtiti cat mai bine aici!
Salutare, sunt Adriana din Bucuresti si am 25 de ani.
Sunt fana 3se de cativa ani buni, ii apreciez foarte tare pentru ce au facut, ce fac si ce vor face de acum inainte...
Am fost la foarte multe concerte ...am primit si autograf..daca nu supar pe nimeni am sa l scanez si am sa l pun aici pe forum..l am primit prin '99 daca imi aduc bine aminte la un concert la sala Polivalenta
Va pup
Bine ai venit printre noi.Ne bucurãm foarte mult cã ai decis sã te alãturi nouã.Sperãm sã îþi placã aici,ºi sã stai cât mai mult cu noi.Abea aºteptãm sã vedem ºi autograful.
ma numesc evelina,sunt din resita,judetul caras severin am 14 ani,ma bucur k m-ati primit cu caldura si imi doresc sa-mi fac noi prieteni bineinteles sa fie fani 3se
ma numesc evelina,sunt din resita,judetul caras severin am 14 ani,ma bucur k m-ati primit cu caldura si imi doresc sa-mi fac noi prieteni bineinteles sa fie fani 3se