ok...e randul meu...ma numesc Raluca..( Ralla)....sunt din Pascani..jud Iasi... ...am numai 13 ani :-"....dar ma mandresc cu varsta mea pt ca sunt fana 3se de la numai 5 ani .....si....timpul a trecut atat de repede....am crescut cu ei...m-am regasit mereu in versurile lor...si mereu m-am exprimat pe ritmul muzicii 3se...hobby-ul meu fiind dansul...asha ca...ce sa mai spun....dak sunt o fana 3se?..pai....scuzati-ma....dar...dak nu ash fii ..dc m-ash mai fii prezentat aici....si ash mai vb cu voi....prietenii mei?:).....mi-a facut placere...b'bye...
ok...e randul meu...ma numesc Raluca..( Ralla)....sunt din Pascani..jud Iasi... ...am numai 13 ani :-"....dar ma mandresc cu varsta mea pt ca sunt fana 3se de la numai 5 ani .....si....timpul a trecut atat de repede....am crescut cu ei...m-am regasit mereu in versurile lor...si mereu m-am exprimat pe ritmul muzicii 3se...hobby-ul meu fiind dansul...asha ca...ce sa mai spun....dak sunt o fana 3se?..pai....scuzati-ma....dar...dak nu ash fii ..dc m-ash mai fii prezentat aici....si ash mai vb cu voi....prietenii mei?:).....mi-a facut placere...b'bye...
Ma bucur ca ai rude pe aici.....e un oras frumos .... ..superb cu ff multe amintire..numai ca....e inconjurat de un zid ce impiedica ' inflorirea' acestuia..oricum..va invit ...pt a vizitati si casuta cunoscutului M sadoveanu ..sa stiti ca au fost baietii pe aici..pe data de 8 iulie 2006...insa aceea data nu mi-a lasat in albumul amintirilor ceva vesel ....legat de baieti....ci dimpotriva....a fost un accident!!!...nu vreau sa mi-l reamintesc....p.s.: mi-a facut placere...si astept sa veniti pe la mine....in special u....cand mai vii pe la bunik ta
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
'Na ziua....sunt noua.Am 1.90 si 80 de kg....90-60-90si sunt...Multumesc anticipat pt pupici.A propos,cei mici sub 20 de ani si blonzi sa nu-mi ureze bun venit!
Na'ziua draga Bine ai (re)venit la noi pe forum ...ti-a zis cineva ca iti da pupici? Daca vrei sa ne certam si sa ne batem in sabii si cutite,te astept la Aberatii
Am avut treaba.Se pune? Sor'me,merci pt primire.Nu ma cert cu tine ca de abia am venit in Bucuresti,dar marti te bat cand vin la tine.
Ms ms ms pt pupici.
'Na ziua....sunt noua.Am 1.90 si 80 de kg....90-60-90si sunt...Multumesc anticipat pt pupici.A propos,cei mici sub 20 de ani si blonzi sa nu-mi ureze bun venit!
Îmi faci concurenþã,nu îmi convine.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
..ma scuzi draga....dar ti-o iau inainte...si nu mint...cine nu ma crede...sa vb pe mess si va trimit poze....chiar dak am numai 13-14 ani...am 56 de kg...1,75....88-60-89...asha ca...nu ma laud....dar poate e rezmultatul muncii mele de 5 ani :shock: :shock: :!: