"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
crede-ma k as fi facut-o...dar nu toata lumea se pricepe la kestii de astea...abia am invatat sa pun o poza...mai dureaza pana invat sa pun si link-uri..stii, unii dintre noi abia la facu;tate lucream cu calulatorul..si stam doar pe mess..asa k n-am de unde sa stiu cum se face...
^elle, stiu unele kestii..doar k mai am de invatat multe..si pana invat mai dureaza..mai ales k nu am pe nimeni sa imi arate cum se fac toate kestiile astea...
nici noua nu ne-a aratat nimeni. adica cine naiba a invatat in generala sau liceu despre internet? singur se invata lucrurile astea
Pascal(daca mergi la mate-info), Word, Excel, Power Point si Paint ( ) .. cam astea se predau la scoala
mai era un program naspa, dar i-am uitat numele
se invata dar nu peste tot..habar n-am ce e pascal...eu nu am avut informatik in liceu desi eram la un liceu de mate-info...ne puneau doar sa facem reclame la dulciuri...asa k abia acum invat lucrurile de baza
nici noua nu ne-a aratat nimeni. adica cine naiba a invatat in generala sau liceu despre internet? singur se invata lucrurile astea Pascal(daca mergi la mate-info), Word, Excel, Power Point si Paint ( ) .. cam astea se predau la scoala mai era un program naspa, dar i-am uitat numele
Frontpage :mrgreen: asta daca ai norocul sa faci HTML btw: nu-l folositi NICIODATA.. e cea mai mare greseala din lume
hai ca pun si eU ceva poze de la padure, cu juma' din gasca de nebuni
abia ajunsesem, asezam paturile & co:
operatiunea "gadilati adminu' sa va dea patura"
bucatarii + friptura :mrgreen:
una bucata crazy_girl cu al eI admin :mrgreen: (CHRIS-T33) :
si.. una bucata crazy_girl betiva (intr-un pahar era angelli de cafea, iar in celalalt era Sao :mrgreen: )