Ultima vizită a fost: Sâm Noi 02, 2024 6:50 am Acum este Sâm Noi 02, 2024 6:50 am

Ora este UTC + 2

[ 295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 01, 2007 11:52 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Puncte de reputaţie: 0
European gigolo....daca vreti sa muriti de ras.Imagine

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 04, 2007 8:17 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

chiar daca nu e nou filmul e super misto => the hot chick (e comedie cred ca din 2002)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 04, 2007 9:40 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Modigliani - un film spuerb, facut de MediaProPictures.

ps: e viata pictorului Modigliani 8) si nu, nu e documentar :-P e film de dragoste :-P

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 15, 2007 10:59 am 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

"Ticalosii", la cinema
10 Martie 2007

Filmul "Ticalosii", regizat de Serban Marinescu, dupa romanul "Ciocoii noi cu bodyguard", de Dinu Sararu, va intra in cinematografe incepand de vineri, 16 martie.
In rolurile unor politicieni corupti si ale unor personaje aservite puterii: Stefan Iordache, Dorel Visan, Horatiu Malaele, Razvan Vasilescu, Gheorghe Dinica, Mircea Diaconu si Monica Davidescu.

P.S.Este superb din cate am auzit.Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 15, 2007 4:50 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Abia astept sa apara filmul Morbid..sau Morbit,cam asa ceva Imagine Am vazut cateva afise si mi s-a parut nice...e cu nebunul de Eddie Murphy :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 29, 2007 11:33 am 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

300 :arrow: cica e marfa dar n-am apucat sa-l vad.Trebuie sa mi-l primesc acum de la o prietena. :mrgreen:

Eu caut Basic Instinct pentru ca am nevoie sa-l vad neaparat.L-am vazut cand eram mai mica si nu mai tin minte foarte bine. :roll:
Imi trebuie pentru facultate sa fac nijte legaturi cu unele carti ale lui Petru Popescu.Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 29, 2007 11:46 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

In curand voi vedea Love Story si deseneeeeee animate Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 29, 2007 11:07 pm 
Neconectat
Trendy
Trendy

pentru cei ce nu au vazut A cinderela story, vi-l recomand....joaca hilary duff...e pentru adolescenti iar pe mine m-a facut sa plang de emotii la anumite scene :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 30, 2007 11:50 am 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Eu va recomand toate seriile Scary Movie daca vreti sa va inveseliti si sa va incarcati cu energie.Imagine

In special 2. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 30, 2007 7:44 pm 
Neconectat
Trendy
Trendy

va recomand "little man"...e comedie, mi-a placut filmul ala... :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 31, 2007 8:49 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Norbit Imagine Super tare filmul.....cu multe victime ale Rasputiei Imagine.L-am vazut azi...1 ora si jumatate de ras continuu Imagine

Sinopsis
"Numele meu este Norbit Albert Rice si am fost orfan..." Asa incepe povestea lui Norbit (Eddie Murphy), care a fost crescut de Dl. Wong (Eddie Murphy) la restaurantul si orfelinatul Golden Wonton. Acolo, Norbit si-a intalnit sufletul pereche, adorabila Kate (Thandie Newton). Cei doi au devenit inseparabili – si lucurile au ramas asa pana cand Kate a fost adoptata si l-a parasit pe Norbit pentru a-si incepe noua viata.

Intr-o zi, Norbit, un copil de noua ani singuratic si usor de intimidat, este salvat din batjocura a trei vlajgani de catre Rasputia (Eddie Murphy), o fata de 10 ani foarte puternica. Dupa ce cresc, Norbit si Rasputia se casatoresc si Norbit ajunge sa faca parte din familia ei.

In Norbit, Regele Comediei este din nou la inaltime. Eddie Murphy este Norbit. Eddie Murphy este Rasputia. Eddie Murphy este Dl. Wong. Murphy isi foloseste talentul extraordinar pentru a da viata acestor diferite personaje de neuitat intr-o comedie plina de viata.

Rasputia si cei trei frati ai ei – Big Jack (Terry Crews), Earl (Clifton Powell) si Blue (Lester "Rasta" Speight) – conduc compania de constructii Latimore, incercand astfel sa stapaneasca tot orasul Boiling Springs din Tennessee. isi petrec cea mai mare parte din timp conducandu-i pe muncitori, exploatandu-i si obtinand cat mai multi bani de pe urma lor.

Angajat al fabricii de constructii, Norbit este tratat cu dispret atat de cumnatii sai cat si de sotia sa. Aceasta il trimite de multe ori sa-i aduca portia uriasa de mancare de la Rib Shak, local detinut de doi fosti proxeneti: Pope Sweet Jesus (Eddie Griffin) si Lord Have Mercy (Katt Williams).

Asa decurge viata lui Norbit, pana cand frumoasa Kate se intoarce la Boiling Springs. Kate s-a intors pentru a cumpara orfelinatul de la domnul Wong, aflat in pragul pensionarii. Kate este destul de confuza. Deion (Cuba Gooding, Jr.), logodnicul ei aparent iubitor, se dovedeste a fi de fapt prefacut, avand planuri secrete cu fratii Latimore. Ei vor sa transforme orfelinatul intr-un club de striptease, numit Nipplopolis.

Dar Norbit isi da repede seama de adevarata lor fata si realizeaza ca lucrurile nu decurg normal la Boiling Springs. Redescoperindu-si sentimentele pentru Kate, Norbit dobandeste o noua atitudine, transformandu-se intr-un erou neinfricat, care stie sa se imbrace elegant, sa se comporte cu doamnele si sa mearga pe bicicleta.

Va reusi Norbit sa faca fata familiei Latimore si sa-si impiedice adevarata iubire de la a se marita cu barbatul nepotrivit? Va reusi Norbit cel bland sa-si arate fiara din el pentru a readuce lucrurile la normal la Boiling Springs? Si va reusi sa iasa de sub dominatia puternicei Rasputia? Aici se ascunde o poveste ce poate fi scoasa la iveala numai de un maestru al povestirilor.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 04, 2007 2:08 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Tocmai am vazut Codul lui Da Vinci.
Chiar daca topic-ul e cu recomandari eu pe asta sincer nu vi-l recomand.
Mi se pare o stupizenie ideea cu urmasii lui Isus si cea cum ca el a fost casatorit cu Maria Magdalena.
Cum se discuta acum doua zile intr-o emisiune despre Isus...multi au facut din Biblie si din istorie ceva comercial si o sursa de venit,implicit.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 04, 2007 8:37 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

CHICKEN LITTLE e super filmu..l-am vazut de 2x,vi-l recomand cu placere.

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 04, 2007 9:02 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Asta la un moment dat dansa si pe piesa de la O-zone. :lol:
Cand era in voga Dragostea din Tei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 04, 2007 10:48 pm 
Neconectat
Trendy
Trendy

am vazut filmul "accepted"...e un film pt adolescenti...liceeni...care termina liceul si dau la facultate...insa unii au mai putin noroc decat altii si nu sunt admisi nicaieri...asa k eroul principal, fiind in situatia asta si gandindu-se cum sa faca sa nu afle parintii ca nu a intrat la facultate, ajutat de niste prieteni, inventeaza o universitate..fac un site al universitatii si ....multe alte lucruri...planul ii iese pana intr-un anumit punct in care, dintr-o greseala existenta pe site...se trezeste la poarta"universitatii " cu mii de studenti admisi....continuarea...ce si cum face el sa scape de toate cmplicatiile aparute aflati voi dak va decideti sa-l vedeti..oricum va spun ca facultatea va fi acreditata la finalul filmului....enjoy

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Apr 09, 2007 7:32 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

Memoriile unei geishe------>tare tare,vi-l recomand.E de nota 10.Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 10, 2007 11:44 am 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

MAFIA - comedie super tare.. face misto de multe filme :mrgreen:
Imagine

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 10, 2007 12:03 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

ură de dupa gratii

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 10, 2007 12:04 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

^Ni-l recomanzi sau ce? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 10, 2007 12:34 pm 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

pai nu asta e titlul topicului?
Blood diamond

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 10, 2007 7:11 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

A walk to remember- :) e super filmul

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 11, 2007 10:55 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

Love Story Imagine Un film super,cu un final trist,din pacate Imagine

Filmul prezinta povestea a doi tineri Oliver Barrett (Ryan O'Neal) si Jennifer Cavilleri (Ali MacGraw) care sfarsesc prin a se indragosti dupa o perioada de tachinari si mici certuri.Dupa ce infrunta mai multe impedimente care stau in calea fericirii lor,si reusesc sa mearga impreuna mai departe,se hotarasc sa aiba un copil.Observand ca nu reusesc sa-si indeplineasca visul,se hotarasc sa faca niste analize,in urma carora Oliver afla ca Jenny este bolnava de leucemie,si va muri.Filmul se termina cu acelasi peisaj cu care incepe....Oliver la patinoar,ultimul loc in care fusesera amandoi inainte de a merge la spital,unde Jenny a murit.

Acum descarc filmul recomandat de Kami,si mai am in proiect Sweet november,The notebook,Pe aripile vantului... :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 11, 2007 11:23 am 
Neconectat
Music Expert
Music Expert

About a boy (Totul despre baieti) 2002

In Totul despre baieti locul central il ocupa un barbat chipes, bogat, superficial, solitar, irezistibil si legatura neasteptata care se stabileste intre el si un pusti pe care il intalneste intr-o tentativa de a se cupla cu mama altui baiat.
Filmul este o adaptare a cunoscutului roman scris de Nick Hornby in 1998, roman care s-a vandut in peste un milion de copii in Marea Britanie ajungand pe prima pozitie in topul celor mai bine vandute carti din Anglia.

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 11, 2007 1:48 pm 
Neconectat
Trendy
Trendy

Adela scrie:
Memoriile unei geishe------>tare tare,vi-l recomand.E de nota 10.Imagine

am vazut filmul dar e foarte slab in comparatie cu cartea cu acelasi nume...in film lipsesc multe scene esentiale...nu prea mi-a placut stiind k trebuia sa urmeze o anumita scena si nu o vedeam....stiu k, de obicei,cand se ecranizeaza un roman se scot anumite scene..dar aici s-au scos prea multe..unele chiar foarte bune pentru a intelege firul povestii mai bine...parerea mea(avand in vedere k am citit cartea)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 11, 2007 5:50 pm 
Neconectat
Addicted to 3SE
Addicted to 3SE

^Intotdeauna cartea e mai buna decat filmul.E lege. :wink:
Prea rar ca filmul sa fie mult mai bine facut decat cartea,desi am auzit de unul.Deci,e posibil. :lol:

Sus

[ 295 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2