Citat:
Si cred ca in perioada aia,din 10 baieti care treceau pe langa mine pe strada,8 sigur aveau aceeasi freza si aceeasi nuanta de blond in cap

mijto
hai sa raspund shi yo...
cred k cei de la 3se au avut cea mai mare influentza asupra mea... incepand d la vestimentatzie, frizura pana la comportament, gandire...
mai exact: ma tundeam la fel k Laur :mrgreen: (din pakte exista consecintze.... mi-e greu sa-mi mai las parul lung, m-am obishnuit cu el scurt

), ei fiind barbatzi se imbracau in haine largi shi... am prins shi yo gustul... bine k mi-a mai trecut kt d kt
tot d la ei (shi d la altzii) am invatzat sa fiu modesta (deshi d la un timp nu mai sunt chiar asa modesta.... ma uit la Laur, a fost pus in multe situatzii in kre avea tot dreptul sa nu dea dovada d modestie shi totushi... a dat! ma uimeshte d fiekre data, are un caracter peste ashteptarile mele), sa stau in bank mea atunci knd trebuie shi, asha cum a spus shi elle, sa nu raspund orikrei provokri. am mai invatzat d la ei sa accept lumea asha cum e ea, calitatzi shi defecte, fara s-o judec... exista altcineva capabil d asa ceva. tot ei m-au invatzat k nu trebuie sa plec fruntea la orice eshec... shi dak am vreo victorie sa ma bucur cel mai mult in sinea mea, fara sa ma exteriorizez prea mult ... s-ar putea sa-i ranesc p cei kre nu au reushit....
cred k am mai multe chestii d spus, da' e 23:17...