"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
La multi ani, Dory! Ti-as fi trimis mesaj, insa telefonu' meu trece prin o perioada proasta, Terminatoru' de mine l-a demontat si asa a ramas.
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Va multumesc frumos si imi cer scuze daca nu v-am putut trimite mesaj de multumire inapoi tuturor,dar mi s-a terminat creditul.
Lily,nu e nimic stai linistita ceva pt voi...nu e tortul meu,dar..asta e special pt voi
Va multumesc frumos si imi cer scuze daca nu v-am putut trimite mesaj de multumire inapoi tuturor,dar mi s-a terminat creditul. Lily,nu e nimic stai linistita ceva pt voi...nu e tortul meu,dar..asta e special pt voi
Ms mult Dory...
P.S. daca stiam iti transferam eu 1, 2 euro...
La multi ani, fratioare....multa sanatate si mult noroc in viata.
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
LA MULTI ANI!!!!mii de scuze pt intarziere:( si ink o mie de scuze ca nu am avut credit sa -ti trimit mesaj sau sa sun..l-am papat pe tot cu pretyboy
oricum..eu iti doresc multa sanatate,fericire,implinirea tututror dorintelor si sa fii iubit...aaa..si sa te intalnesti cat mai curand posibil cu iubita ta:*:*:* si ms pt tort:D