tsE duS ier3 ed rod etraof e-im ac raod nups as top uE!
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
!lusircs is eif as ,sod ep e lutot asa is ,cipot tnaseretnI
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
!dav i-as tisuer ma un tot ue iS. !!!atnacav tanimret a-S
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..