Ultima vizită a fost: Sâm Noi 02, 2024 4:24 am Acum este Sâm Noi 02, 2024 4:24 am

Ora este UTC + 2

[ 115 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Reviste
MesajScris: Vin Oct 07, 2005 2:23 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Puncte de reputaţie: 0
Ce reviste/ziare va plac shi de ce?
Ce articole interesante au mai aparut?
Tot ce tine de reviste shi ziare scrieti aici :!:

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 07, 2005 2:24 pm 
mie-mi place revista asta www.9am.ro :lol:
de cumparat mai cumpar Joy si Unica...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 07, 2005 2:32 pm 
mey... momentan nu am nik de zis despre ziare, dar in schimb am cu ziaristii :evil: nu-i suport pe unii, sunt muuult prea exageratzi :evil: :!:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 07, 2005 2:33 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Ziarishtii incearca sa starneasca "valuri" pentru a ishi vinde ziarele/revistele.
Imi plac revistele muzicale...cam toate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 07, 2005 2:45 pm 
da mey, dar altfel nu stiu, decat sa strice vietzile private ale persoanelor publice :?: :x nu mai spun k mai baga si minciuni la gramada

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 07, 2005 2:52 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Spun shi multe lucruri adevarate pe care ceilalti nu au curajul sa le spuna.
Sunt de apreciat multi dintre ei(vezi Ion Cristoiu).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 07, 2005 10:17 pm 
nu cred k meseria ziaristilor este sa distruga viatza altora :x chiar dak dezvaluie ceva adevarat sau nu!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 08, 2005 1:15 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Nu asta le este meseria shi nu asta fac in mod expres,doar ca uneori se mai intampla sa afecteze intr-un mod negativ, articolele scrise de ei, viata unor oameni.Ziarishti nu sunt nishte balauri ,sunt doar nishte oameni ce ishi fac meseria.
:twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 27, 2005 4:08 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

In Telegraf Constanta este un articol despre Laurentiu Duta care actualmente compune un album pentru Anna Lesko.

http://www.telegraf.conpress.ro/index.php?pagina=monden

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 27, 2005 8:16 pm 
Neconectat
Bobocel
Bobocel

mie imi place sa citesc libertatea si ciao :lol: imi place sa gust picanteriile din ele :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 27, 2005 9:36 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Da libertatea imi place shi mie foarte mult ,imi placea shi CIAO! dar nu am mai cumparat-o de mult timp.Acum cumpar mai mult STAR shi STORY,deci tot picanterii caut. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 07, 2005 7:39 pm 
foarte tare frate :lol: cata minte au (adik n-au) unii ziaristi :lol:
stiu k e mai vechi articolul, dar vreau sa rada si altzii kre nu l-au citit

" Nr. 3779, 13 Noiembrie 2002
PE GAURA CHEII: Test academic pentru a deveni unul din fanii trupei 3rei Sud Est

Iata ca am trait ca sa o vedem si pe asta: test de inscriere pentru a calca in fan-clubul trupei 3rei Sud Est, ceea ce dovedeste ca nu mai este atat de usor sa te declari cu una-cu doua fan infocat al celebrilor constanteni. Cei ce vor sa isi verifice in amanunt cunostintele despre trupa ce le-a luat mintile se pot lupta cu un formular pe care il pot gasi la adresa www.3reisudest.ro parca destinat fanilor cu studii superioare la materia "3SE". Si aceasta din pricina intrebarilor la care solicitantul trebuie sa raspunda, alese parca dintr-o adevarata enciclopedie 3rei Sud Est. De exemplu: "Laurentiu a fost campion judetean la: a. inot; b. scrima; c. judo" ori: "Care dintre tatii baietilor de la 3SE a fost aviator? a. tatal lui Viorel; b. tatal lui Mihai; c. tatal lui Laurentiu". La urmatoarele intrebari musai trebuie sa ai doctoratul in domeniul 3SE: "Prima prietena pe care a avut-o Viorel a fost: a. la gradinita; b. in clasa intai; c. in clasa a treia" sau "Laurentiu conduce un: a. BMW, b. Land Rover-Freelander; c. Mercedes". Magulitor, in cazul in care nu reusesti sa obtii nici macar un punct, esti declarat un mic impostor. Bravos megavedetelor! "

www.libertatea.ro ... din arhiva

tzin sa precizez pt cei kre n-au vazut testul... acel test se referea la ce fel de fan esti... cu capul pe umeri sau infocat sau... nu mai stiu ce, in devenire, park

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 07, 2005 8:36 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Din cate shtiu nu au acces la arhiva "Libertatea" doar cei ce platesc. :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 07, 2005 9:35 pm 
:lol: lol..ce articol.. oare si Ilica va deveni un jurnalist din acesta? ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 07, 2005 9:38 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

NUuuuuuuuuuuu...eu voi fi mai rau. :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 12:44 pm 
Neconectat
Music Amateur
Music Amateur

testul asta parca era chestionarul din 3se Cartea ce trebuia trimis la fan-clubul din Buc.pe vremea aia.nu? :-k (...cum trec anii)

oare am avea nevoie de un jurnalist rau ca ilica? :lol: sunt destui si la ora actuala.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 4:14 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Nici unul atat de rau ca mine.
:twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 08, 2005 4:24 pm 
da, era si in 3se cartea, dar l-au pus si pe site ;)
adik pe site-ul vechi, kre nu mai exista :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 24, 2005 9:46 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

In revista "Star" de saptamana asta,este un articol de la aniversarea Kiss fm,unde au cantat shi 3se.Asha ca puteti gasi shi cateva poze cu 3se.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 25, 2005 1:12 pm 
Exmatriculata de 30 de ori de la scoala :shock:

"O eleva de numai zece ani din Marea Britanie a fost data afara din scoala de nu mai putin de 30 de ori, pe motiv ca isi terorizeaza profesorii si colegii. Micul demon cu chip de inger nu se da in laturi de la a-i injura pe profesori ca la usa cortului si de la a-i ameninta cu orice arma alba care-i cade in mana. Samantha Holt (foto) nu a reusit aproape niciodata sa urmeze mai mult de o saptamana fara intreruperi cursurile scolii in care este inscrisa, din cauza comportamentului sau nepoliticos si violent. Fetita i s-a adresat unei profesoare cu apelativul "catea nenorocita", si-a atacat colegii cu o foarfeca, a injurat si a agresat personalul institutiei de invatamant, relateaza cotidianul britanic "The Sun". Directorul scolii primare Siskin Junior School, din localitatea Rowner, a dat asigurari ca institutia pe care o conduce intreprinde toate eforturile pentru a asigura buna integrare in colectiv si educatia cuvenita a elevilor sai: "Nu vrem sa-i dam afara pe copii. insa elevii trebuie sa invete care sunt limitele peste care nu se poate trece". Mama fetitei-problema, Tracy, coafeza in varsta de 40 de ani, a aruncat responsabilitatea asupra scolii, pe care o acuza ca nu reuseste sa o controleze pe Samantha. "Din cauza serviciului, nu pot sa-i asigur fiicei mele o educatie severa", a spus ea. "Nu ma deranjeaza cand sunt suspendata de la cursuri. De fapt, nici nu-mi place sa merg la scoala. O urasc!", a exclamat mica infractoare. in septembrie, in urma unei inspectii amanuntite, un raport oficial a stabilit ca scoala e prost condusa. De atunci, institutia face obiectul unui regim de masuri speciale. "

sursa: Libertatea

si noi ne vaitam dak ne scade un punct la purtare :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Noi 25, 2005 1:43 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Exista o eleva shi mai shi ca mine??? :shock: :shock: :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 03, 2005 1:07 pm 
scrie si de 3se ;) cititzi tot

<< Zona VIP

Mai mult de 70% din totalul vedetelor care se afla de cativa ani in topurile preferintelor muzicale s-au nascut, s-au lansat si locuiesc intr-o singura locatie geografica a tarii: Constanta si imprejurimile ei. Orasul situat pe malul Marii Negre e locul in care sunt cele mai multe celebritati pe cap de locuitor, devansand cu mult Bucurestiul. Majoritatea celor care vor sa aiba siguranta faptului ca piesa pe care urmeaza sa o inregistreze va deveni hit vin la Constanta sa o inregistreze, gratie celor ca Laurentiu Duta ori Costi Ionita. Ideea de a se muta in Bucuresti nu le surade deloc, in prezent orasul unde s-au nascut fiind la fel de important din punct de vedere al industriei muzicale ca si Capitala. Baietii de la Animal X, prieteni la catarama, au de multi ani in Constanta, orasul lor natal, un apartament, in care au locuit o lunga perioada de timp impreuna si pe care l-au pastrat, chiar daca si-au cumparat si apartament in Bucuresti. Traiul in comun a cimentat o prietenie care dura din copilarie, cand Vierme, Hyena si Soparla imparteau cinstit toate treburile casnice. Serban Copont alias Hyena si Alexandru Salaman "Soparla" sunt veri primari, iar Laurentiu Penca "Vierme", prieten al acestora inca din perioada de cand "maturau tot praful" de pe aleile Constantei, cu figuri de break dance. Cel care troneaza in loja celor mai apreciati compozitori ai momentului, pe aceeasi treapta cu concitadinul sau, Laurentiu Duta, Costi Ionita isi are casa de aproape un an in studioul sau de inregistrari, "Dr. Studio" din Constanta. De fapt este un fel de a spune, pentru ca interpretul si compozitorul isi petrece la fel de mult timp la pupitrul de comanda ca si in turnee. Si nu ca ar locui departe, studioul sau fiind aranjat in apartamentul de la parterul casei sale din Zona Garii. De fapt, Costi a copilarit pe langa bd. Tomis din zona Dacia, alaturi de Mihaela de la Elegance. Vecinii spun ca zilnic, in jurul vilei sale, isi incearca norocul zeci de fani, in speranta ca pot obtine unul din posterele deja semnate pe care Costi le are la intrarea in studio. Nu stim de ce, dar interpretul are parte doar de fani care nu-i mazgalesc trotuarul, dar ii umplu pana la refuz cutia de scrisori. Cei trei baieti ce formeaza grupul Kosovo locuiesc si ei in Constanta. Fini este prieten din copilarie cu baietii de la L.A, astfel ca locuieste si el in Inel 2, Razvan se trage din Zona Garii. Cornel locuieste in Constanta la un camin studentesc, el fiind originar din Medgidia. Din familia de formatii ce apartin "Uzinelor Costi Ionita" fac parte si fetele de la Elegance. Ramona, Mihaela si nepoata fostului carmaci al Ministerului Culturii, Alina Caramitru, locuiesc pe langa bulevardul Tomis din Constanta, blocurile lor aflandu-se pe aceeasi alee. Asemenea celui care le-a strans sub o titulatura, Costi Ionita, noile promovate in randul formatiilor de succes din Constanta, fetele de la Adora, locuiesc tot in Zona Garii. Nu degeaba a transpirat pe scena Dorin Topala ("Valahia"), caci din banii obtinuti din concerte, el isi permite acum o vila in cartierul Lazu, un fel de Beverly Hills al Constantei. Constructia cu doua etaje va adaposti intreaga familie Topala, dar pana cand aceasta se va strange in jurul aceleiasi mese va mai trece ceva vreme, deoarece lucrarile se vor incheia cel mai probabil la primavara. Zidarii sunt supravegheati de tatal lui Dorin, cel care si-a sustinut financiar fiul, caci socoteala din targ s-a dovedit a nu se potrivi, conform proverbului, cu cea de acasa, si Dorin ajunsese cu banii la fundul sacului. Vecinii lui sunt tot oameni cu "greutate", dar nicidecum nu are gard comun cu vreo vedeta, ci cu doctori, politisti si procurori. De menaj se va ocupa bunica acestuia: "Ea face cat zece femei de serviciu si bucatarese. In aceasta vila cred ca vom locui doar pe perioada verii", spune interpretul. Monica de la Angels locuieste la bloc in Zona Garii din Constanta. Jumatatea ei de formatie, Raluca, domiciliaza in cartierul Colonisti, din Mangalia, intr-o casa la poarta careia, zilnic, se gasesc doi-trei pusti razleti in asteptarea autografelor. Datorita acestora, dar si din pricina deselor concerte, Raluca a uitat de mult notiunea de joaca, casa parintilor ei fiind doar locul unde se odihneste si invata. Tot din Mangalia sunt si ex-bombonica bruneta de la Candy, Claudia Pavel si claparul grupului Amici, baiatul lui Leo Iorga, Eduard. Tot in Inel 2, locuiesc in acelasi apartament, desi nu sunt iubiti, Timmy si seducatoarea Gramma de la Susta. Timmy este prieten din copilarie cu actualii L.A., in timp ce Gramma s-a mutat din cartierul "4-5" . Singura lor problema este ca, locuind la parter, le bat pustii in fiecare dimineata in geam dupa autografe. Tot in Inel 2 s-a nascut si duoul masculin 2 Plus, care in perioada de inceput a danceului national s-a bucurat de succes. Etno dancerii de sub aripa lui Laurentiu Duta, Country Boys, ultimii nominalizati din Inel 2, Nick si Marius locuiesc la doua blocuri departare. Partea feminia a trupei, blondina Nicol a tradat onoarea cartierului, mutandu-se in Tomis Nord. Cei trei constanteni de la 3rei Sud Est prefera si ei litoralul pentru momentele lor de relaxare si liniste. Ei si-au cumparat fiecare, in urma cu cativa ani, cate o locuinta cu etaj in locatii diferite: Mihai - in Lumina si Laurentiu - in Navodari. Viorel are un apartament in centrul Constantei. In paralel, a refacut complet casa parintilor sai, situata fix la marginea comunei Mihail Kogalniceanu, locul unde se simte cel mai bine. Marele respect pe care cei trei baieti il au pentru fanii lor ii determina sa nu refuze niciodata sa acorde autografe si sa stea de vorba cu ei cand acestia le bat la usa, lucru care se intampla chiar foarte des. Vecinii spun ca vedetelor le plac la nebunie animalele, in gradina fiecaruia facandu-si de cap multe mate si caini. Casa in care a copilarit Viorel e pazita cu strasnicie de Boss, un caine-lup care nu latra decat vedete. Si numarul acestora a crescut in ultimele doua luni, deoarece Viorel si-a dechis in mansarda casei propriul studio de inregistrari, Win Studio. Cartierul "Inel 2" din Constanta este sinonim pentru localnici cu "L.A". De acest loc se leaga cele mai frumoase amintiri ale baietilor pentru ca aici si-au petrecut copilaria si adolescenta. Sunt atat de legati de Inel, incat si Liviu si Aurelian au decis ca nu exista zona mai potrivita pentru casele lor. De vreo luna, Liviu e in focuri: el isi aranjeaza apartamentul de trei camere dupa gustul sau. "Vreau sa fie cat mai aerisit, cu putina mobila si aparatura electronica. Dormitorul va fi mai deosebit: tavan albastru pe care vor fi pictate stelute". Vestea ca Liviu se pregateste sa se mute in casa noua s-a raspandit ca fulgerul printre fanele lui. Si rezultatul se vede de cum intri in scara blocului. Peretii sunt plini de inimioare, semnaturi, cuvinte fierbinti de genul: "Mor fara tine" sau "Stai marti seara acasa ca venim la tine". Vecinii nu se supara: "E vedeta, nu?" Ei s-au aratat plini de intelegere si cand Liviu a decis ca trebuie daramati peretii si zgomotul era uneori infernal. "Iar eu le multumesc pentru asta", subliniaza cantaretul. La doua blocuri mai incolo, si-a luat si Aurelian un apartament. Adi a dorit insa neaparat o casuta, asa ca n-a stat mult pe ganduri si a cumparat una la "Kilometrul 4-5", la iesirea din Constanta. >>

sursa: Libertatea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 07, 2005 2:10 pm 
Neconectat
Nou venit
Nou venit

mie imi place revista culgal... mai ales knd are scopuri igienice...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 07, 2005 9:50 pm 
mah, da' tu chiar vorbesti singur pe forum? :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 28, 2006 4:21 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Revista mea preferata era inainte Acasa Magazin, acum Bravo, sau orice revista de fete. :-P Nu-mi prea plac ziarele, nu stiu de ce...
Hmmm, citesc orice reviste am prin casa, imi place sa le rasfoiesc :-P

Imagine

Sus

[ 115 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2