Pt toate mamele in special pt mamele celor de pe forum, dar si pt mami meu :arrow: 3SE :Iubire"
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
What I want from us is empty our minds
We fake the thoughts, and fracture the times
We go blind when we've needed to see
And this leans on me, like a rootless...
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
Pt Dedeea: Bere Gratis-Ma iubeste cineva acolo sus Ade: Juanes-La camisa nera Adriana Alina:Vama Veche-Vara asta Alexsa: How do i live without you Gabitzu:Krypton-Iti mai aduci aminte :cry: Marius_3se-Doar amintirea Cristian 3se-Toata lumea Alice:BSB-Everybody
Caut subtitarare la "Dialogue avec mon jardinier" daca are cineva sa-mi dea un PM pls!!
pt tot forumul 3se :arrow: 3se_in seara asta ne distram..
O lume in care ne iubim.. Si tu ma sti.. Ma ai.. M-ai ma vrei..!? Iar eu.. eu te privesc si-mi ajunge.. Te simt si nu ma satur.. te am.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau.. Si te mai vreau..
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
dedicatie speciala pt. profa de info....pt. ca ne tot da de lucru in EXCEL...ne pregateste pt.inspectie ...ufffff nu am nici un chef.
Jamaica....nu mai stiu piesa....