ihiiiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiiiiii ...sunt trecuta prima sac sac!!! ha ha !! ms la fel si tie Elle si tuturor fanilor si nu in ultimul rand baietilor : CRACIUN FERICIT! si sa pasiti in 2006 sanatosi, voinici , cu chef de viata si distrat....ca doar o viata avem si p'aia s-o plangem sau dormim?neah petrecem si ne bucuram....eu o sa dau prin iunie -iulie o chindie cu bacul....chiar dak nu-l cunosc ) kiss ya...si take care! petreceti dar cu cap , sa nu ajungeti p la spitale
imi plac 3SE ... deci imi plac si de cei carora le plac 3SE...so: would u be my friend?! kiss
Multumesc mult Elle,
Sunt bucuros sa fiu trecut pe lista, intre atatea fete. Craciun Fericit tie si tuturor, si in unele cazuri chiar si un calduros "La multi ani" !!!
P.S. Pt. Elle: 3rei Sud Est-Am Nevoie De tine (pt. ca sper ca cineva sa se uite si la ce mai scriu altii, in afara de mine)
ms Ilica, pt tine 3SudEst - De ziua ta (Happy Birthday ) .. nu e ziua lui ..doar o glumitza de-a noastra pt Luci: iti dedic toate temele mele de la mate (am in jur de 100 de exercitii de facut )
pt Alinutza : Viata de turneu 8)
pt Delia: Amintirile pt Alexa: Se asterne toamna
pt Mirabella : De dorul tau (miss u)
Crazy_girl(Ada) : Clipe(slow version)
merick fain, Elle
pt Elle : Erreway - Sera de Dios
pt Ilica : James Blunt - Goodbye my lover
pt Alexa : M-am indragotit
pt Alina(sudest) : Visul meu
pt Laurentiu(symbol) : Am nevoie de tine
pt Dely : James Blunt - You are beautiful
pupicei dulci si somn ushor
Pt voi doi (Ilica&Dely): corul forumului va dedica traditionala piesa "Multi ani tra-iaas-caa! Multi ani tra-iaaas-caa!! Laaa muulti ani!!" (chiar daca este cantata fals: intentia conteaza )
:oops: ms Ilica, pt tine 3SudEst - De ziua ta (Happy Birthday ) .. nu e ziua lui ..doar o glumitza de-a noastra pt Luci: iti dedic toate temele mele de la mate (am in jur de 100 de exercitii de facut ) pt Alinutza : Viata de turneu 8) pt Delia: Amintirile pt Alexa: Se asterne toamna pt Mirabella : De dorul tau (miss u) Crazy_girl(Ada) : Clipe(slow version)