Daaa...ce mult ma joc ...mai bn imi cont desenele de la sf caietului (3SE)!!!
^ E ...
< v E intelegatoare
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
:!: Nu ,nu vreau!!!!!!!! :!: Mi-e rau daor cand vad doctorii!!!!!!!!!!!! :!:
^E bucuroasa
< Nu mai rezist!!! vE fericit/a
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
Nu.nu-mi place deloc sa tip!!! ^E inteligenta.
< Nu am mai fost niciodata asa d suparata... vAre 19 ani... :?:
De azi in doua saptamani fac 19 ^ in ultimul timp e cam suparata :?
< ma delectez cu putina muzica
v face glume pe seama profesorilor
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
La cat am vb...ar fi culmea sa nu te suport!:roll:
^E f vesela!
<... ... ... ...
vE suparata?
Da vreau dar alaturi de ei!
^Simpatik
<Dupa 3 ani si cv pot sa spun k sunt foarte fericita! vIi iubeste pe 3SE
istoria e "iubirea" mea de aia i`am zis cu nonsalantza profului verde`n fata k eu nu suport materia aia si k nu o pot intelege nici cum k`i numai toceala curata 8)
^ e "istorica" de`a mea < am scapat maine de scoala 8)
v imi da un tzooook
Iti dau fara numar ^ hopa... maine trage chiulu de la scoala < azi nu am luat la bord nimic
v ii place culoarea neagra
Regizorul, către tânăra actriţă:
-În noua mea piesa, va trebui să joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu băr-baţii. Crezi că poţi juca acest rol?
-Nu pot, domnule regizor.
De ce?
-Nu am pic de experienţă în acest sens!
loaleeeeeeeeee....chiar asa aveam mai devreme sttsul pe mess
^ e o fata nebuna cu care pot jongla cu ironia pe mess plus k mai invat de la ea vb "oltenesti" < sunt in razboi cu lumea intreaga 8)
v blesteama scoala
Nup...
^E ... < Era ...era petrecere privata si nu avea rost sa merg pt k nu puteam sa-i vad vE f trist/a