O pagina din jurnalul meu ...despre copilarie...
A venit Ionuţ azi şi vineri cred...pe aici...când ma gandesc ce mult îl îndrăgeam cand eram mică...nici nu-mi vine să cred...! Sincer...cred că şi acum îmi mai place, dar...nu vreau să recunosc... :"> ...
Îmi aduca aminte că mergeam împreună cu Lavinia şi Georgel (îmi pare foarte rău că au murit) la el şi ne jucam foarte mult timp...era aşa de frumos...
Când venea Andreea(o verisoara) aşa mă bucuram de mult pentru că ştiam că el va veni să vorbească cu ea...şi stateam în acele seri mult timp şi îi ascultam...uneori ne certam în legătură cu locul de lângă el...adică cine să stea lângă el...sau când mai venea ne adunam toţi [Eu, Denisa, Ştefi, Ana...(foste prietene)] la el pe bancă şi stateam mult timp...
Sau...când mă chema să ne jucam...mamăăă...îmi duceam toate jucariile pe care le aveam doar ca să stea şi să se joace cu mine...şi...

) când mă chema bunica să mănânc...nu mă duceam deşi muream de foame...asta era doar ca să nu plece el...pentru că îmi plăcea foarte mult să stau cu el... :"> :x ...
Sau...după ce a murit bunica...am vrut sa ascult 3SE dar mami nu m-a lăsat...am început să plâng .Anca şi Andreea au încercat să mă facă să nu mai plâng dar nu au reuşit ... şi atunci cine intră pe poartă ? ...era Ionuţ ...am început să râd...

...şi împreună cu el, Anca(verisoara) şi Andreea am mers pe bancă şi am povestit...
Stăteam într-o zi tot cu Andreea şi Anca pe o patură pe iarbă...vorbeam...a venit Ionuţ şi ne-a întrebat dacă poate să stea şi el cu noi (eu eram in culmea fericirii) ...evident că răspunsul a fost "DA" ...şi după aceea am început să ne jucăm "Adevăr sau provocare" ...normal că Anca şi Andreea ştiau că-l plac pe Ionuţ...
Când a trebuit să aleg adevăr sau provocare eu...am ales provacare...
În provocare pe care trebuia să o îndeplinesc evident că era vorba şi de Ionuţ...aveam 3rei variante
1.Îi dau un pupic pe faţă.
2.Merg noaptea în pădure cu el.
3.Dorm o noapte la el acasă.
Şi ce inafară de pupic puteam să aleg???
Am ales pupicul...dar era o problemă...una maaarrre...nu vroiam...îmi era ruşine...şi o oră tot am continuat cu "Hai Larisa că nu are de ce să îţi fie ruşine ! " ...la un moment dat Ionuţ a spus că pleacă acasă...atunci...trebuia să fac ceva...pentru că nu vroiam să plece...şi...l-am pupat :"> .
Şi...tot ce-am scris aici are legătură cu 3rei Sud Est ...adică mai bine spus cu :x Laurenţiu :x ...când era Ionuţ mai mic mi se părea că seamănă cu Laur...de aceea îmi era drag...
Când am împlinit 11 ani seara după ce toată lumea a plecat ... 8-> :x ...a venit şi mi-a adus 3rei trandafiri şi mi-a spus "La mulţi ani ! Dacă ştiam că e ziua ta îţi aduceam şi-un cadou de la Bistriţa..." ...dar nu-mi trebuia nimica...pentru că...EL era cadoul cel mai bun !
Toate acestea s-au petrecut la tara...cu vreo cativa ani in urma.