"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
Sunt "Cu capu-n nori", simt ca "M-am indragostit", si cum "Marea" imi curge prin vene si "Doar tu" ma inalti "Alaturi de ingeri", facandu-ma sa uit ce-i "Ieri si azi"!..."Nu te las sa pleci".. "Marea" mea iubire...
alb!!!
"Requiem" ( W.A Mozart ) sau "Simfonia nr.40" tot de Mozart?
Sunt "Cu capu-n nori", simt ca "M-am indragostit", si cum "Marea" imi curge prin vene si "Doar tu" ma inalti "Alaturi de ingeri", facandu-ma sa uit ce-i "Ieri si azi"!..."Nu te las sa pleci".. "Marea" mea iubire...
BMW.
..ca tot sunt in spiritul muz. clasice (adevarata muzica care-i cae mai pura si nealterata!)...ce zici..."Le stagioni" (A. Vivaldi) sau "Fur Elise" ( Ludwig van Bethoveen) ??
Ciudata combinatie...as zice ca nu esti neaparat prost daca nu esti tocilar. :-k Si nici invers.Nu sh cati tocilari mai exista in Romania la ora actuala si in vremurile noastre. Andra sau Alexandra Ungureanu?