Bai stiu k a fost Viorel in emisiune s.a.m.d. dar imi voi spune parerea despre emisiune in general. A fost o porcarie!!!! Emisiune mai tampita k asta n'am vazut in viata mea. E k si traficul de carne vie, te joci cu visele oamenilor doar pt a castiga niste audienta. Oricum nu mi'au placut niciodata emisiunile oferite de Pro Tv (doar cateva si alea le numar pe degetele de la o mana ).
acum.. dak stam sa ne gandim si pe de o parte si pe de alta..... dak juriul ar fi fost corect ar fi putut castiga cineva cu o nevoie mai mik decat Florin.. si atunci guri rele tot ar fi existat: "e mai importanta viatza decat dansul" ....
skipy, si nu intzeleg dc zici k s-au jucat cu visurile lor :?: practic s-a dus cine a vrut...
Da,da' s-au dus sperand ca o sa fie judecati pentru prestatia lor ,nu pentru poveste,shi invers.Asta e problema...cred ca nu prea s-a shtiut ce se puncteaza in concursul asta.
Vand toate casetele si posterele cu mercenaru de Duta!Pentru informatii dati pm!
Yo zic sa incheiem si noi topic-ul asta dak tot inkeiara si ei emisiunea...nu de alta da ne-am ofticat destul ca n-a castigat vio...deh,dansatoarea lui era profesionista in alt domeniu
si dak s-a terminat emisiunea inseamna k noi nu mai avem voie sa vorbim despre ea? pan'la toamaaaaa........ ii putem critik cum putem noi mai bine (in limita regulilor )
Nu cred asa ceva... eu stiu cum e Alexandra...adik nu e adevarat ce spun imaginile...sa stii k pot fi trucate....se intampla multe in lume....pur shi simplu NU shi NU!!!
A inceput din nou....alte vedete,alti concurenti care mai de care cu povesti de viata deosebite.Ce parerea aveti despre?Care din vedete va place cel mai mult?De ce?Cine ati vrea sa castige concursul?Cum vi se pare juriul?
Victor Slav imi place.Cum dadea el din funduletz pe reggaeton.In rest imi place echipa formata din Smiley si tipa aia...nu sh cum o cheama.Adevarul e ca nu prea m-am uitat la emisiune. :?