Bai labagiule...ce pana mea-ti pasa tie daca am dat limbi cuiva. Tie ciuda tie ca am dat eu si ca n-ai dat tu? Aaaa...si daca esti manelar, taie-ti capu' si arunca-te de pe bloc...omoara-te ma, ratatule. Putin imi pasa mie ce crede capu' tau ala gol. Taie-ti gatu', taie-ti p**a si sugeti-o singur, manca-ti c*****l si bea-ti p*****l. Te simti bine ca eu am facut clipu ala si esti manelist? Bai, sa stii ca-mi face placere ca nu-ti place. Esti un rahat, aia esti. Un bou care nu intelege, deci esti prost si n-ai creier. De fapt asta te si caracterizeaza...ai creier de maimuta...semeni cu Guta

O sa fii fericit ca mi se da ban sau ca mi se sterge contu' ? Bine ma...treaba ta.
Eu ti-am explicat frumos, si tie si lu' BaRoNu', de ce suna melodia asa naspa. Versurile sunt naspa...mersi. Dar vad ca tot nu vrei sa intelegi. Si sa stii ca, colegilor mei manelisti, le plac versurile si melodia. Cel putin ei ma inteleg...si ma sustin. Nenea, stai calm. Daca-mi iau ban, n-o sa ma opresc aici. Si daca te simti mai bine, mai continua sa ma injuri. Atata poti tu, atata gandesti. N-am ce sa-ti fac. Esti bolnav mintal, du-te la un spital ca sa te vindeci. Si la fel e valabil si celor care continua sa ma injure si sa ma atace pe la spate, ca lasii.