Ultima vizită a fost: Mie Mar 26, 2025 6:17 am Acum este Mie Mar 26, 2025 6:17 am

Ora este UTC + 2

[ 220 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 31, 2005 4:24 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Puncte de reputaţie: 0
:twisted: :twisted: :twisted: Ai shi tu dreptate, nici chiar sa deviem total de la subiect,shi atunci cand eshti avertizat este firesc sa te" indrepti" cel putin o vreme...Dar ban-ul mi se pare o masura muuuuuuuuuuult prea extrema.Din acest motiv nu sunt foarte multi useri activi,deoarece sunt"expediati"mult prea repede.Ban-ul,in opinia mea,trebuie folosit numai in cazuri absolut extreme sau mai bine chiar deloc. :twisted: :twisted: :twisted: Cred ca daca ar primi o suspendare de cateva zile ar fi suficient,shi oricum shi aceasta masura aplicata numai celor ce chiar nu vor sa respecte regulile forum-ului. :twisted: :twisted: :twisted: Sper ca nici de aceasta data nu s-a suparat nimeni. :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 31, 2005 4:37 pm 
:roll: ilica: singurul care si-a luat ban este Lucian.. acesta si-a facut mai multe usere si a injurat pe toate topicurile ca la usa cortului.. normal ca toate mesajele care contin injuraturi sunt sterse asa ca nu ai de unde sa stii daca acele persoane sunt interesante sau nu..

roxy: spune-mi tu un forum pe care ti se da voie sa iti bagi in semnatura poze cat casa: din cauza lor se incarca mai greu topicurile ; acestea strica aspectul forumului(la fel ca si culorile) ; si am avea cu totii de suferit daca site-ul pe care este pusa poza nu merge....sau daca isi schimba cineva semnatura si pune o poza mai mica... atunci la toate topicurile unde au postat respectivii iti va aparea ceva de genul "Nu exista mesaje in acest subiect.. bla bla.." :x

cat despre avatare: al meu este destul de mare si totusi merge.. mai incearca .. probabil ca nu l-ai pus corect..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 31, 2005 4:57 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

:twisted: :twisted: :twisted: Nu vreau sa fiu inteles greshit nu contest eu deciziile moderatorului shi/sau ale administratorului,dar caut motivatii pentru lipsa userilor activi cu adevarat.Plus ca m-am uitat pe lista neagra, ca sa vad daca am facut vreo tampenie, shi am vazut acolo ca au fost propushi destul de multi pentru banat.Imi amintesc de Tsu-xing,Uzzi,Studentul(de care cred ca am mai auzit shi nu era foarte OK),Gab*** shi inca cativa.Evident ca eu nu le-am citit mesajele,nu shtiu ce au facut, cel mai probabil au meritat-o din plin, dar repet, caut motivatii pentru situatia actuala. :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 31, 2005 5:00 pm 
da.... pai aceia erau una si aceeasi persoana, dar cu alt nick... din cate am intzeles ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 31, 2005 5:09 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Ce nebuni shi ce faceau se certau intre ei???Ce penibili.In fine asta e ...lumea asta e plina de oameni nebuni.Poate nu ar fi rau sa se organizeze un concurs pentru a spori interesul pentru forum.Chiar daca premiile sunt simbolice oricum cred ca ar putea da rezultate. :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 02, 2005 1:00 am 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

pai sunt multe forume
puate mai putin romane pentru ca nu toti stiu sa faca semnaturi ,..
pe forumul meu de exemplu toti puarta semnaturi...
asa si ca marimea este de 500-450... asta nui cat casa
dar nici cat un purice cum ne dati voi sa punem
:roll: Nu inteleg de ce te deranjeaza semnatura mea asa de mult
dar ma rog..
puate este prima data cand vezi una.. si nu esti obisnuita
Si daca te uiti pe tot forumul sunt niste topicuri deschise de zeci de ani..
Si trebuie sa vb numai acolo.. ca duamne fereste ce se intampla daca deschidem unele noi.. :shock:
Da si banul este prea mult... mai bine i dati kick si gata.. si daca mai se registreaza atunci i puteti da ban..
8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 02, 2005 1:01 am 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

sa nu mai vb despre avatarele de pe forum lol :shock:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 02, 2005 10:47 am 
SuperRoxy...... nu se intzelege nimeni cu tine.... :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 02, 2005 10:53 am 
SuperRoxy scrie:
pai sunt multe forume
puate mai putin romane pentru ca nu toti stiu sa faca semnaturi ,..
pe forumul meu de exemplu toti puarta semnaturi...
asa si ca marimea este de 500-450... asta nui cat casa
dar nici cat un purice cum ne dati voi sa punem
:roll: Nu inteleg de ce te deranjeaza semnatura mea asa de mult
dar ma rog..
puate este prima data cand vezi una.. si nu esti obisnuita

am mai explicat de ce nu se da voie cu semnaturi mari dar vad ca tu nu poti pricepe :x
nu este prima oara cand vad o semnatura..duh.. ca altfel nu puteam sa-ti explic ceea ce am scris mai sus

SuperRoxy scrie:
Si daca te uiti pe tot forumul sunt niste topicuri deschise de zeci de ani..
Si trebuie sa vb numai acolo.. ca duamne fereste ce se intampla daca deschidem unele noi.. :shock:
Da si banul este prea mult... mai bine i dati kick si gata.. si daca mai se registreaza atunci i puteti da ban..
8)

pe asta de unde ai mai scos-o?? daca deschizi un topic care are un subiect identic cu altul atunci normal ca il inchidem... ti se pare normal sa fie plin forumul cu aceleasi topicuri?
daca zici tu ca noi dam ban doar pt ca se deschid topicuri noi cum explici ca tu mai esti aici? daca era asa aveai si tu ban de mult timp...

daca nu ai observat doar aceia au luat ban care au venit pe forum sa injure de mama focului..dar duh.. habar nu ai ce vorbesti.. zici si tu sa te afli in treaba.. mai informeaza-te si apoi sa zici prostiile astea..

cat despre avatare: ti-e greu sa incarci poza pe www.tinypic.com sau http://imageshack.us si sa bagi la profil link-ul?? :x

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 02, 2005 11:13 am 
SuperRoxy , pt mai multe detalii citeste regulamentul forumului...... si dak nu ai timp acum sa citesti itzi citez eu ceva despre semnaturi:
Citat:
4.1 Semnaturile nu au voie contina imagini si linkuri, ci numai text. Este voie cu un singur “smile” per semnatura.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 02, 2005 12:36 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

:twisted: :twisted: :twisted: Ma gandesc ca ...sunt fani shi fani,unul ishi doreshte ceva ,altul altceva,cred ca nu ar strica sa existe un topic ceva de genul"Propuneri pentru forum",astfel cred ca ar putea fi adaptat forumul,la cerintele forum-ishtilor.Plus ca ar da o senzatie de utilitate, de importanta forum-istului,ca opinia lui conteaza. :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 02, 2005 7:32 pm 
uite aici un topic pt asta http://www.3se.ro/phpbb/viewtopic.php?t=57&start=0

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 04, 2005 2:22 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

:twisted: :twisted: :twisted: Nu va trece prin cap vreo idee de concurs ce ar putea fi organizat pe forum???Deobicei concursurile au mare succes,plus ca poate astfel acei multi membri care nu dau mesaje pe forum poate astfel ar fi motivati s-o faca. :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 04, 2005 3:22 pm 
eu m-am gandit la un concurs , dar mai intai va trebui sa vorbesc cu dely :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 07, 2005 7:36 pm 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

hola trei sud estttttttttt :roll:

SuperRoxy, inceark sa nu faci pe shmechera, exact aici te-am atentzionat (pt k m-ai intrebat pe privat "unde??"), dar ai sters mesajul. oricum, avertismentul nu dispare. dely

Ultima oară modificat de SuperRoxy pe Vin Sep 16, 2005 7:31 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 07, 2005 7:42 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

SuperRoxy scrie:
:x :x :twisted: :arrow: :roll:

:twisted: :twisted: :twisted:
Presupun ca este un mesaj ascuns aici dar eu nu m-am prins.
Nu ai putea sa imi explici SuperRoxy?
:twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 16, 2005 3:17 am 
Neconectat
Iniţiat
Iniţiat

nuu :lol: :roll:

iar aici pt a doua oara ai incalcat aceeasi regula. dely

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 15, 2005 7:26 am 
Neconectat
Avansat
Avansat

Pt. ca daca esti ceva mai activ primesti avertisment, ban, etc. :P
Chiar nu inteleg treaba asta cu stergerea mesajelor si stoparea "chatu-ului". Pt. la urma forumul este pt. a putea comunica (parerea mea).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 15, 2005 2:13 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

Of,regulamentul e dur.Moderatorii shi admin-ul au intodeauna dreptate ,restul ciucu mic.
Daca ar fi putin mai bland regulamentul... :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 15, 2005 2:36 pm 
dak vretzi chat vorbitzi pe mess, sau in alta parte... voi chiar nu stitzi ce e ala un "FORUM"??? pt ce credetzi k se creaza topic-uri cu diferite titluri?!?! sa nu vorbim intr-unul singur depsre mai multe subiecte!!! pt ce credetzi k s-a inventat mesajele private?! auzi mesaj pe forum "tzi-am trimis mesaj privat, astept raspuns" !!! tu vezi ceva interesant aici? pe cine crezi k intereseaza k i-ai trimis tu mesaj privat? mesajul asta e k si chat-ul, n-are nici o legatura cu titlul topic-ului! pai dak vretzi asa atunci hai sa stergem toate topic-urile, oricum ocupa prea mult loc, si sa vorbim doar pe unul!!! toate subiectele la gramada! e mai bine?????
fitzi si voi mai ordonatzi! invatzatzi sa facetzi diferentza dintre chat si forum k n-avetzi 4 ani! .. sau cel putzin asta cred
sa nu credetzi k regulile sunt puse la intamplare! si nici pt a-i chinui pe useri!
si yo am facut off, dar m-am si oprit... o data.. de doua ori... knd e nevoie! nu asa... doar de dragul de a mai posta!
va spun ceva.... mie una mi-e sila sa citesc atatea mesaje... inutile.. de exemplu intru la topic-ul INFO (pt a citi noi informatzii) si gasesc urmatorul mesaj "sper sa nu cante cu St. Banica!"... vi se pare normal? puteai spune in alta parte chestia aia....

intr-adevar, e forum pt a putea comunik, dar nu asa... aiurea! dak vrei sa aburesti pe cineva, fa-o pe chat, cu cineva kre itzi permite!

potzi fi activ si din 5 in 5 min pe forum, important e sa nu scri mesaje de umplutura! si stitzi foarte bine k asa facetzi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 03, 2006 11:37 am 
Neconectat
Administrator
Administrator

Topic redeschis,nici nu înþeleg de a fost închis.Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 03, 2006 11:38 am 
Neconectat
Music Lover
Music Lover

Nici eu ... nu inteleg multe :oops:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 03, 2006 4:02 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Cine il inchisese? :?

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 03, 2006 5:48 pm 
Neconectat
Painter/3sefan10
Painter/3sefan10

s-a inchis probabil pt ca exista topicul "nemultumiri" :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 03, 2006 6:04 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Eh, lasa, e bun shi asta! :wink: Il pastram,nu?

Imagine

Sus

[ 220 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2