nu, nu e un topic despre animal x, ci despre animalutele de casa. Poate aveti un catel, o pisica , hamster , crocodil( ) prin casa si vreti sa povestiti ceva despre ei.. detestati vreun animal? ati avut ceva animale cand erati mai mici?
Ultima oară modificat de elle pe Sâm Ian 27, 2007 5:56 pm, modificat 1 dată în total.
Mie imi plac majoritatea animalutelor dar nu prea imi place sa locuiasca in casa cu mine...le iubesc dar pana acy... Am si eu la tara caini mai multi si am si o pisicuta super jucausa.Am un caine care are cateva pete negre si pt kare m-am certat o luna cu fratele meu sa nu-i puna numele "negrutzu"...am reusit,ca de obicei cedeaza knd se enerveaza nebuna... In final il keama Buc...ce la inspirat sa-i puna numele asta,nu stiu...cred k fosta iubita,k de la ea il are...
Ultima oară modificat de Kisss pe Vin Mai 12, 2006 9:44 pm, modificat 1 dată în total.
yo am avut odata un iepurash asha dragalaaash , da' mi l-au luat din ksa deoarece imi rodea toata mobila si-si facea nevoile pe unde nimerea eram micutza atunci, in clasele primare, si m-au prostit spunandu-mi k il vom vizita in padure peste catziva ani, knd se va mari (pt k incepusem sa plang k raman fara el)
am avut mai multe animale da' nici unul n-a rezistat la mine
daaaa normal, m-am dus sa-l caut..... am gasit yo un iepurash kre semana cu el, da' nu eram sigura... asa k am mai cautat panaaa.................... panaaa...... pana, puii mei, nu m-am dus stiu k stau langa 9, da' nici chiar asa
La mine mai toti cainii aveau tragicul final de a muri calcati de masini...da' suferea fratiorul pt ei.Eu aveam ocupatia sa ma feresc de el k nu ma lasa cu baieti...
pai.. asa cum unii stiu... (cei ce nu stiu, afla acum ) am si eu o pisicutza... o cheama Shakiritza... de ce?pai.. eu stau la casa.. si mai am ink o pisica (Shakira.. nu radeti, matusa mea a botezat-o) si un caine (Lisa)... si intre timp... o alta pisica maidaneza o vizita pe Shakira... si eu nu stiam k e gestanta.. si a facut 2pui mici si frumosi... initial pe una o chema Katie si pe cealalta Sisi(cea care o am eu acum).. . si bunicul meu.. a inceput s-o strige pe asta mai mica, in loc de Sisi, Shakiritza.. si asa s-a obisuit...
si.. bunica-mea a ramas cu pisica mai mare (Shakira) si eu cu pisi meu drag (Shakiritza)....
uitati si 1poza de 1martie...
eu am avut o groaza de animalutze in casa, fie si pentru o singura zi... caini ,pisici,un hamster alb ca zapada si tare dragalash ,un iepuras... in prezent am doi perusi galagiosi si neastamparati...numai prostioare fac mai ceva ca niste copii. (numai galeria stie ea saraca cat a avut de suferit de pe urma lor)
''Dream the impossible, because dreams do came true'' EW
vai, intr-un timp ziceai ca am gradina zoologica acasa, aveam 2 pisici, 2 caini, pesti, hamsteri si 2 papagali era vesel. Acum am doar o catelusa, Arta, si e o scumpa:P
Cand eram mica luam de afara pui de catelusi pe care ii fatau maidanezele de pe langa bloc. O disperasem pe mama.
Intre timp m-am mai potolit si acum am 2 hamsteri pe care ii cheama Lulu si Lala.
Am avut si pesti intr-un timp.
De cand te-am cunoscut pe tine
Eu m-am schimbat atat de mult,
Visez pe strada si acasa
Si-o clipa nu-mi mai iesi din gand.
Am avut 2 catei.....chiar 3 deodata ......si biata mama ce mai strangea dupa ei.Apoi am avut un iepurash pe care ai mei l-au taiat,iar pe mine m-au mintit ca a plecat la mama lui........da nu i-am crezut.Acum stau la bloc cu vecini tampiti care nu suporta animalele :x
hmmm, sa va zic si eu....am un caine, o pisica si un papagal, insa imi doresc f f f mult sa am si o broask testoasa si un catzelush micut si pufos.Ador animalutzele