vreau eu pisoiul..mai am 4, dar ii iubesc asa de mult incat ma trezesc mereu dimineatza devreme, inainte de cursuri sa-i hranesc...ei plus cei 5 catelusi sunt compania mea cand sunt aks
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
"Great spirits have always found violent opposition from mediocrities. The latter can't understand it when a man does not thoughtlessly submit to hereditary prejudices but honestly and courageously uses his intelligence".- Albert Einstein
p ala BLONDU' cu guritza pe teaca de fasole il cheama Danny k semana q un baiat blond cu acelashi nume ,iar pe celalalt Tommy k era haios..ei sunt "martafoii mei"
Pe viitor incearca sa nu mai pui imagini asa mari pentru aspectul forum-ului. Micsoreaza-le in paint sau in oricare alt program! Ade
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...
Cainii mei de la tara...
Scz dak sunt prea mari dar nu stiu cum sa le fac mai mici...
"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...