^ nu ma surpinde
cu toti profii mei de matematica de pana acu` am avut numai amintiri placute..si plus c`am si stiut materia

"cosmaruri" am avut cu o anumita profa de roamna..tipa care "ne`a luat" dintr`a 7 a cand am ramas fara profesor deoarece ex`ul noustru s`a transferat la o scoala cu un salariu mai bun
prima zi de scoala..vine profa`n clasa...isi zice numele..face prezenta...se intereseaza de mediile fiecarui elev...soneria suna de iesit in pauza si "pe maine sa va uitati peste VERB ca va ascult"
a doua zi de scoala...vine in clasa..saluta..."stati jos"...tranteste catalogul pe catedra...si ne prezinta regulule "jocului",si anume :"stii sau nu..cale de mijloc nu exista...2 sau 10"
toti s`au blocat cand au auzit asa ceva..pt ca,sa fim seriosi,cine mama dracu` sta sa`si invete tot VERBUL cu timpuri,derivari,moduri verbale..ala bala..in a 2 a zi de scoala...vorba aia "a fost vacanta "
dupa tot "jocul"..numai vreo maxim 10 copii n`aveau 2 in catalog...bine ca am numaram printre ei datorita faptului ca mi`am invatat "dumnezaieste" VERBUL in clasa a 5 a si am memorie vizuala buna
asa ne`am obisnuit cu "scumpa" noastra profa pe care am amenintat`o`nrepertate randuri ca`i "ochim" geamurile...ea,foarte relaxata, ne zice ca e obisnuita cu asa ceva si ca sta la etajul 3 [nu multi au tinta buna pana acolo..a dracu` tipa...avea geamuri normale pe partea unde aveam loc sa dam cu pietrile..si temopane [mama dracu` de geamuri] acolo unde nu aveam accesul la ele
:evil:
tot intr`a 7a ma duc la olimpiada...iau 8,75 asa pe "naspa"..fara sa ma pregatesc..si dna era in concediu..ma cheama la ea acasa sa`mi zica rezultatele..si dupa cu o nonsalanta ce m`a iritat la culme imi zice ca puteam face contestatie pt 25 de sutimi sa ma duc si la judet unde aveam sanse insa ea nu a facut acest lucru pt ca nu are timp sa se ocupe de mine :shock:
ajungem cu chiu cu vai intr`a 8..dupa o vara in care vreo 3 5 colegi si`au dat corigenta la romana..in prima zi de scoala ii zice unui coleg "Luci,mi`a fost dor de tine..ca nu te`am vazut la corigente" Copilu` saracu` s`a blocat si se gandea deja ca nu intra`n capacitate
pe la jumatatea anului ma scoate la tabla..imi zice ca ea se certa in facultate una-una cu cei din zodia LEI [yo`s leoaica 8) ] si ca nu ma prea simpatizeaza pt ca seaman cu cumnata ei cu care`i "la cutite"..am crezut ca o si ia amma dracu`..normal ca n`am tacut nici yo si i`am zis tot ce`am avut de zis..ea ma asculta urmarindu`ma cu privirea si radea ironic
din acel moment...am dat`o dracu` si tot timpu` eram impotriva ei...faceam tot ce stiam ca nu suporta si o provocam la nesfarsit doar din placerea de a`i arata ca nu are cum sa`mi dea 2 :idea:
tot intr`a 8 a un coleg avea pe primul semestru 6 note de 2,3 note de 3 si 3 in teza

asa ceva numai la noi in clasa s`a mai auzit..ori aveai 10 in prostie de multi..ori colectie de "lebade" ["doiutzu`" cum ii zicea profa]
pana la urma..am intrat toti cu bine in examen...de "iesit" din examen..a iesit fiecare cum a putut