Ultima vizită a fost: Sâm Sep 14, 2024 3:23 am Acum este Sâm Sep 14, 2024 3:23 am

Ora este UTC + 2

[ 205 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 31, 2009 9:33 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Puncte de reputaţie: 0
Mai am un semestru si jumatate de master si gata. Imi ajung 17 ani de scoala :lol: .

Voi, cei care sunteti in anii terminali spre ce specializari va indreptati mai departe ?

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 31, 2009 10:33 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Colegii (din punctele de vedere ale grupului ciudatilor :lol: ) sunt impartiti in mai multe grupuri, de cand am aflat ca unele colege (majoritatea) care stau in internat au inceput sa ne barfeasca, lucru care mai mult ne amuza. :lol:
Eu, impreuna cu alti doi colegi, Roana si Radu (fani Twilight, antimanelisti, asculta rock :) ) facem parte din grupul ciudatilor... :lol: eu am aflat ca sunt ciudata si enervanta, Radu e gay si Roana e ciudata pentru ca vorbeste cu noi :lol: .

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 31, 2009 11:00 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

3SE_LariSa_3SE scrie:
Eu am aflat ca sunt ciudata si enervanta, Radu e gay si Roana e ciudata pentru ca vorbeste cu noi :lol: .

Ce tare :lol:

Colegii mei sunt impartiti in 6 categorii:

1 => Buni (din care face parte doar unul)
2 => Prosti (din care fac parte toti :lol: )
3 => Cocalari (din care fac parte 20 din 22)
4 => Anti-Cocalari (din care fac parte 2 eu si Claudiu :lol: )
5 => Turnatori (fetele si toti baietii fara unul, adica 21 din 22 :lol: )
6 => Taraturi (la fel ca si 3...20 din 22 )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 16, 2009 3:02 pm 
Neconectat
Addicted to Music
Addicted to Music

la faculta e misto :) am un program lejer ...max 2h pe zi cu o exceptie vinerea din 6 h de mate ]:P facem 4 h :lol: ( la fel si celelalte din 4h facem 2h, lunea din 2 h de eng facem 1h ;)) ) cursurile se tin dupa masa :) cu colegii ma inteleg bn mai am 7 colegii din liceu etc etc :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 17, 2009 8:25 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Avand in vedere ca acea fata care a sarit de la etajul 2 al liceului era de la Colegiul National Andrei Muresanu, unde sunt si eu, acum s-au introdus noi reguli :lol: :
Manelistii, rockerii si EMOistii trebuie sa mearga la psihologul scolii :lol: , inainte de 7:45 nu avem voie sa intram in curtea liceului si numai la 7:50 puteam intra in liceu... nu cumva sa se mai arunce inca unul =)), totusi cred ca ar fi mai bine sa puna gratii la fiecare geam :lol: .

Acum stiu de ce mi-ai spus mami ca la liceu probabil ca nu o sa mai pot sa iau note chiar asa de mari si sa nu ma ingrijorez daca iau o nota mai mica :lol: ... se gandeste ca sunt si eu in stare sa invat sa zbor si sa nu o fac din cauza notelor. Daca as face-o, ceea ce e extrem de putin probabil :lol: , as face-o de la o inaltime mai mare pentru ca prefer sa mor decat sa stau toata viata intr-un pat.

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...

Sus

[ 205 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Ora este UTC + 2