Ultima vizită a fost: Mar Ian 21, 2025 4:50 am Acum este Mar Ian 21, 2025 4:50 am

Ora este UTC + 2

[ 102 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 04, 2008 8:27 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Puncte de reputaţie: 0
eu sunt varsator si nu mi se potriveste mare lucru din ce spune horoscopul...cred in horoscop numai cand se adeveresc lucrurile bune :oops: :lol:

Senzatii de deja-vu am avut de multe ori...am fost intr-un parc undse nu mai fusesem niciodata,iar mie mi se parea ca am mai fost acolo candva :?
sau am intalnit o persoana pe care nu o mai vazusem pana cand am inceput liceul...nici nu aveam cum,eu eram din Gorj,iar ea din Dolj,prima data cand ne-am vazut a fost in ziua in care am inceput clasa a IX-a,desi mi s-a parut k o mai vazusem sau mai voridseram si astea sunt doar cateva...mi se intampla des sa am deja-vu-uri,desi am gasit multe explicatii,nu prea cred ca ar fi adevarate(nu cred ca am avut o viata anterioara,dar...ma rog..) :oops:

zane,spiridusi,sirene-NU
dar...spirite,stafii,entitati....stiu ca nu exista si totusi imi este frica :oops: ...

http://nuuitasavisezi.blogspot.com/

Sus

Reclame

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 05, 2008 4:28 pm 
Neconectat
Începător 3se
Începător 3se

Puncte de reputaţie: 0
Eu sunt balantza... :roll: ...nu prea cred in horoscop...
Am avut si senzatii d Deja-vu...destul d multe doar k nu-mi mai amintesc... :?
Eu nu stiu c se zic...cred cam 47% k exista famtome ,entitati ,etc...deoarece o data am fost plekta la tara ,trebuia sa mergem la biserik la un parastas pt un bunic si am plecat in baie sa duc cv si am mai stat putin...usa era deschis si dintr-odata am vz cv alb kre plutea... :shock: am inchis rpd usa si am inceput sa zbier mi-a fost f frik...si a incercat sa deschida usa asa incet...nu a zis nimik...a vn rpd mama mea knd a auzit si ea k zbier si m-a intrebat c s-a intampla...tremuram ,nu mai aveam voce de-abia mai putem sa vb...au zis k era defapt unchiul meu kre a plekt sa se imbrace...nu prea cred ...adik nu stiu c sa cred dar dak era el ma gandesc k spunea cv ...stiu si eu...park vor sa-mi ascunda cv...cv de kre mi-e frik... :( :shock: ...

"Să identifici fericirea când se află la picioarele tale, să ai curajul şi hotărârea de a te apleca pentru a o lua în braţe... şi a o păstra. Asta-i inteligenţa inimii. Inteligenţa singură, fără aceea a inimii este doar o simplă logică şi nu e mare lucru de ea." Marc Levy, Şi dacă e adevărat...

Sus

[ 102 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5

Ora este UTC + 2